Cum a ajuns Dan Negru membru de onoare al unui club uriaș din străinătate. Ce fac la fiecare meci pentru vedeta TV

Cum a ajuns Dan Negru membru de onoare al unui club uriaș din străinătate. Ce fac la fiecare meci pentru vedeta TV
Cum a ajuns Dan Negru membru de onoare al unui club urias din strainatate. Ce fac la fiecare meci pentru vedeta TV

Faima lui Dan Negru este cunoscută dincolo de granițele României. Vedeta Antenei 1 a dat marea lovitură în străinătate. A ajuns membru de onoare al unui club de fotbal uriaș.

Dan Negru a dat marea lovitură

Supranumit „Regele audiențelor”, Dan Negru se bucură de aprecieri nu doar în țara noastră, ci și peste hotare. Recent, prezentatorul TV a devenit membru de onoare în cadrul clubului Steaua Roșie Belgrad. Vestea îl bucură extrem de mult pe Negru, mai ales că este fan al acestei echipe de fotbal de foarte mulți ani.

Pe lângă pasiunea pentru televiziune, puțină lume știe că Dan Negru iubește sportul, în special fotbalul. Încă din copilărie a prins drag de terenul de fotbal și visa să dea noroc cu cei mai mari fotbaliști ai României. Deși este fan declarat Steaua București, vedeta mai are o echipă de fotbal preferată. Nu este vorba de Real Madrid, FC Barcelona sau Manchester United, ci de un club din Serbia.

Steaua Roșie Belgrad este clubul de fotbal preferat al lui Dan Negru. Vestea că echipa sportivă are un suporter înrăit în România a ajuns și la urechile patronilor clubului. Ulterior, aceștia au decis să-i facă o mare surpriză vedetei noastre. Astfel, “Regele audiențelor” a devenit membru de onoare în cadrul clubului Steaua Roșie Belgrad.

“Am fost contactat de o persoană din cadrul clubului care a aflat că eu, ca român și prezentator de televiziune, sunt fan al echipei Steaua Roșie Belgrad. Mi-au spus că se mândresc cu faptul că o persoană cu notorietatea mea îi susține și mi-au oferit titlul de membru de onoare în cadrul clubului. Când vreau să mă duc la un meci, ei îmi asigură transport, cazare și bilet la meci, la tribuna oficială. Asta ca să vadă toată lumea cum își respectă cluburile cu adevărat profesioniste fanii. Mi-au dat un număr de telefon, eu trebuie doar să trimit un mesaj că vreau să vin la meci și totul se rezolvă rapid”, a dezvăluit Dan Negru pentru CANCAN.RO.

Ori de câte ori are drum la Timișoara, orașul său natal, Dan Negru trage o fugă și la Belgrad, pentru a-și vedea echipa favorită pe teren.

Detalii despre Steaua Roșie Belgrad

Echipa de fotbal Steaua Roșie Belgrad are în palmares 11 titluri de campioană a Serbiei și două campionate ale Iugoslaviei. În 1991, a câștigat Cupa Campionilor Europeni, după finala cu Olympique Marseille. Clubul de fotbal mai este renumit pentru una dintre cele mai spectaculoase galerii din Europa, poate și din lume!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI