Cum a ajuns Cătălin Măruță vedetă PRO TV. Doina Gradea explică de ce a fost pus în locul lui Teo Trandafir

Cum a ajuns Cătălin Măruță vedetă PRO TV. Doina Gradea explică de ce a fost pus în locul lui Teo Trandafir

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, a făcut dezvăluiri importante despre felul în care erau selectați cei care aveau să ajungă vedete Pro Tv. Cu acest prilej, ea a povestit și despre începuturile lui Cătălin Măruță în cadrul marelui trust de televiziune.

Doina Gradea, despre Cătălin Măruță: „Îi tremurau genunchii”

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu își amintește de prima apariție a lui Cătălin Măruță în ograda Pro Tv.

„Vine așadar ăsta mic, Măruță, mai necunoscut, puțin timid și speriat de locul în care se afla. Îi tremurau genunchii când a intrat pe poarta PRO TV, „poarta magică”. Cred că și el se întreba „ce dracu să caut eu aici?!”… Ne uitam la primele lui emisiuni și ni se părea că are fața unui intrus care așteaptă din minut în minut să fie scos din platou și dat afară din PRO TV.”, povestește Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Sârbu, pe platforma oaresuntunporc.ro, postare redată ulterior pe paginademedia.ro.

„Profesional, își făcea treaba bine, iar eu chiar l-am apreciat pentru eforturile făcute. Adică un cvasinecunoscut în Acces-ul PRO TV, înainte de Andreea Esca… Măi băiete, mă, era mare șmecherie”, a mai spus aceasta. Dezvăluirile nu se opresc aici. „Usor, usor, ajutat enorm de echipa de producție și de toată “mașinăria” de marketing și PR a PRO TV-ului a răzbit omul și a început să se impună, să facă audiență”, completează ea.

 

Ce trebuia să faci ca să ajungi vedetă Pro TV

Doina Gradea susține că, în perioada lui Adrian Sârbu, era extrem de greu să ajungi pe sticlă. „Asadar, selectia vedetelor era extrem de serioasa, nu conta de unde veneai, ce ai facut, cine a dat telefoane pentru tine. Erai ok sau nu, asta depindea de „ochiul” lui Adrian Sarbu care mergea intotdeauna la sigur.
Asa au ajuns sa intre pe sticla marile vedete din PRO TV – de la Esca care era totusi cunoscuta cand a venit la PRO TV, pana la Mihaela Radulescu, Andi Moisescu, Lucian Mandruta, Andrei Gheorghe, Iulia Vantur, Smiley, Pavel Bartos si multi altii”, se mai arată în postarea făcută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI