Cum a ajuns Andreea Marin să aibă succes în televiziune. ”Răzgândește-te, dacă trebuie!”

Cum a ajuns Andreea Marin să aibă succes în televiziune. ”Răzgândește-te, dacă trebuie!”
Cum a ajuns Andreea Marin să aibă succes în televiziune

Cum a ajuns Andreea Marin să aibă succes în televiziune? Fosta prezentatoare TV și-a scris poveste, în câteva rânduri, pe Instagram.

Venită din Roman, a devenit star la București. Cum a ajuns Andreea Marin să aibă succes în televiziune?

Andreea Violeta Marin și-a început cariera ca moderator TVR Iași, apoi a venit la București, unde a prezentat știri, urmând, la scurt timp, să devină gazda emisiunii ”Surprize, surprize” care a consacrat-o și i-a adus un nume cu care o identifică oamenii și acum: ”Zâna”. Este prima jurnalistă în țara noastră care a escaladat vârful Kilimanjaro, ”Acoperișul Africii”, și coproducătorul documentarului ”Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, ce a obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.

Însă, de la cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și până la a deveni un nume în România a fost cale lungă, o cale pe care vedeta a scurtat-o, pe Istagram.

”Răzgândește-te, dacă trebuie!”

„Ca să rămai numarul 1 pe termen lung, trebuie înainte de toate să nu obosești să iubești ceea ce faci, deci pregătește-te bine pentru alegerea ta in carieră. Răzgândește-te dacă trebuie, dar la momentul potrivit, astfel incât sa ai timp sa crești. A învața trebuie sa devină o obișnuință, daca vrei sa fii mereu in pas cu vremurile. Respectul pentru cei ce se bucura de serviciile tale, dar si pentru tine ca om si profesionist, este o condiție esențială, pentru a te detașa.

 

View this post on Instagram

 

Ca să rămai numarul 1 pe termen lung, trebuie înainte de toate să nu obosești să iubești ceea ce faci, deci pregătește-te bine pentru alegerea ta in carieră. Răzgândește-te dacă trebuie, dar la momentul potrivit, astfel incât sa ai timp sa crești. A învața trebuie sa devină o obișnuință, daca vrei sa fii mereu in pas cu vremurile. Respectul pentru cei ce se bucura de serviciile tale, dar si pentru tine ca om si profesionist, este o condiție esențială, pentru a te detașa. Coerență, eficiență, dăruire, creativitate continuă, rapiditate in a răspunde nevoilor celorlalți. Arată că-ți pasă. Dar chiar să îți pese, altfel viața te va da de gol și nu vei rezista pe termen lung. Mâine, la Cluj, voi vorbi la Conferința #I❤️MyJob – Târgul de Cariere de la Sala Polivalenta cu plăcere despre alegeri potrivite si modul de a răzbi intr-un mediu uneori ostil, concurențial, dar care poate fi îmblânzit prin atitudinea noastră. Pe mâine!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Coerență, eficiență, dăruire, creativitate continuă, rapiditate in a răspunde nevoilor celorlalți. Arată că-ți pasă. Dar chiar să îți pese, altfel viața te va da de gol și nu vei rezista pe termen lung. Mâine, la Cluj, voi vorbi la Conferința #I❤️MyJob – Târgul de Cariere de la Sala Polivalenta cu plăcere despre alegeri potrivite si modul de a răzbi intr-un mediu uneori ostil, concurențial, dar care poate fi îmblânzit prin atitudinea noastră. Pe mâine!”, a scris Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI