Culmea ghinionului pentru fiii Ilenei Ciuculete! Ce s-a ales de averea mamei lor

Culmea ghinionului pentru fiii Ilenei Ciuculete! Ce s-a ales de averea mamei lor

Băieţii regretatei cântărețe Ileana Ciuculete au câştigat procesul cu Claudia Stroe, fata lui Cornel Galeş, iar acum așteaptă decizia dată de judecători, pentru a intra în posesia bunurilor. Cornel Galeş a lăsat însă moștenire un apartament cu probleme. Înainte ca acesta să decedeze a încercat să-l vândă, dar a semnat doar un antecontract de vânzare-cumpărare cu o familie care s-a şi mutat în el. Acum, cumpărătorii trebuie să părăsească locuinţa.

Culmea ghinionului pentru băieții Ilenei Ciuculete! Ce se întâmplă cu averea mamei lor

Fiii cântăreţei Ileana Ciuculete mai au de aşteptat până ce vor intra în posesia bunurilor lăsate de celebra cântăreață, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Mugurel şi Cristian Sfetcu au câştigat procesul de succesiune pe moştenirea mamei lor, atât cu Cornel Galeş, cât şi cu fiica acestuia, Claudia Stroe, după moartea soțului Ilenei Ciuculete.

De pe urma lui Cornel Galeş a rămas un apartament, într-un bloc rezidenţial de lângă Capitală, pe care l-a cumpărat cu banii din vânzarea vilei în care a stat cu Ileana Ciuculete, dar situaţia imobilului este încurcată. Văduvul Ilenei Ciuculete a vrut să vândă locuinţa, dar judecătorii i-au pus sechestru pe bunuri, până la soluţionarea procesului pe averea Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete
Cornel Galeș și Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a vândut apartamentul

Înainte, el apucase să semneze un antecontract cu doi tineri, de la care a luat un avans de 50.000 euro, în speranţa că, la finalul procesului, le va putea vinde proprietatea şi va primi şi cealaltă parte din bani. Se pare că cei doi încă mai locuiesc acolo, însă atunci când băieţii cântăreţei de muzică populară vor primi hotărârea judecătorească vor intra în posesia locuinţei.

În cazul în care familia respectivă, păcălită de văduvul Ilenei Ciuculete, nu va elibera de bună voie apartementul, Mugurel şi Cristian Sfetcu vor apela la un executor judecătoresc. De asemenea, ei îşi pot recupera suma de bani stabilită de instanţă prin vânzarea proprietății respective.

Cornel Galeș a murit la doi ani după Ileana Ciuculete

Cântăreața Ileana Ciuculete  a murit pe data de 14 martie 2017, la doar 59 de ani, într-un spital din București. Îndrăgita interpretă de muzică populară a murit în braţele soţului ei, după ce a făcut o ciroză galopantă izvorâtă dintr-o hepatită C. Cornel Galeș a murit doi ani mai târziu într-un accident rutier în Spania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI