23 aug. 2021 | 08:39

Culiță Sterp i-a șocat pe invitați la o nuntă. Cum le-a schimbat banii înainte de dedicații

Monden
Culiță Sterp i-a șocat pe invitați la o nuntă. Cum le-a schimbat banii înainte de dedicații
Culiță Sterp i-a șocat pe invitați la o nuntă

Culiță Sterp i-a schimbat banii unui invitat de la o cântare. De altfel, el este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. El este mereu pe drumuri și are concerte în multe orașe din țară.

Culiță Sterp i-a șocat pe invitați la o nuntă

Manelistul a ajuns chiar viral în mediul online, în urma unui gest pe care l-a făcut la una dintre cântările sale. Prin urmare, un invitat a dorit să facă o dedicație, însă avea numai bacnote de euro mai mari. După ce a obsrevat reținerea invitatului, Culiță Sterp i-a zis că îi poate schimba bancnotele de euro în bani ”mărunți”, iar fostul concurent de la Survivor România și-a rugat colegul să îl ajute pe invitat.

„Vrei să îți schimbăm banii? Schimbă-i 100 de euro, dă-i mai mărunt! Dă-i de 20, de 50, de cât vrei? Dă-i două de 50.

Avem și bancă mobilă”.

Acest moment a fost filmat și a ajuns viral pe Youtube și TikTok. Videoclipul postat pe Youtube, unde a a strâns peste 260.000 de vizualizări.

Anul acesta a fost unul al realizărilor și experiențelor pentru Culiță Sterp. El a părăsit competiția Survivor România 2021, însă s-a întors acasă, unde a fost așteptat de adevăratul trofeu. La puțin timp după întoarcerea lui, iubita artistului a adus pe lume primul copil al cuplului.

Culiță Sterp, un bărbat împlinit

De atunci, viața artistului s-a schimbat radical. „Am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba”, afirma, printre altele, Culiță Sterp, la scurt timă după ce a devenit tătic și a postat pe Instagram o fotografie din spital.

Culiță Sterp le-a mai fanilor și ce sumă a încasat de la Survivor, după ce au apărut zvonuri în mediul online că artistul nu și-ar fi primit banii. Însă se pare că producătorii concursului i-au făcut și o surpriză fostului Faimos, iar fanii au rămas uimiți.

„Voiam să vorbim despre faptul că eu nu mi-aș fi primit banii de la Survivor și că mi-ar fi afectat contractul, că mi s-au tras din bani. Am auzit o grămadă de zvonuri. Oameni buni, nu s-a întâmplat acest lucru, ba chiar din contră. Producătorii emisiunii mi-au pus o mie de euro în cont și mi-a spus „ăia sunt pentru copilaș, să-i cumperi cadou copilului’. Am rămas uimit, sunt niște oameni minunați, mă bucur că m-au înțeles că până la urmă este un lucru omenesc, un lucru de înțeles”, a povestit Culiță Sterp.

„Eu nu aveam voie să plec, în contract așa scrie. Dacă pleci, ești descalificat și poți să și nu primești banii, ba chiar să plătești niște despăgubiri. Nu a fost cazul de așa ceva și le mulțumesc încă o dată pentru că m-au înțeles. M-au văzut că în ultima lună le spuneam de fiecare dată că trebuie să ajung acasă, când se naște băiatul. Mă bucur din suflet că mi-au dat drumul acasă, să fiu alături de iubita mea și de copilașul meu când o să se nască”, a mai declarat artistul.

 

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Geamurile termopan, lustruite rapid. Soluția ieftină, care le face lună
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro