Când își va boteza Culiță Sterp fiul, de fapt. Propria sa mamă l-a dat de gol

Când își va boteza Culiță Sterp fiul, de fapt. Propria sa mamă l-a dat de gol
Când își va boteza Culiță Sterp fiul, de fapt. Propria sa mamă l-a dat de gol

Culiță Sterp e în culmea fericirii de când e tătic. Daniela Iliescu i-a dăruit o minune de băiețel de care este tare mândru.

Când își va boteza Culiță Sterp fiul, de fapt

Fostul concurent Survivor și Daniela Sterp se pregătesc de botezul fiului lor. Faimosul a vrut să fie acasă atunci când iubita lui a născut, așa că le-a cerut tuturor să îl voteze, ca să poate veni în România.

Tânăra mămică a născut pe 17 iulie un bebeluș perfect sănătos, de 4 kilograme, care a primit nota 10 la naștere.

Pe băiatul lui Culiță îl cheamă Milan și urmează să fie botezat în octomrie. Mama Geta a fost cea care i-a dat de gol pe Daniela și Culiță privind data marelui eveniment.

„Culiță va boteza în octombrie”, le-a răspuns mama Geta fanilor familiei Sterp care au întrebat când va avea loc creștinarea micuțului Milan.

Sora lui Culiță și-a botezat deja fetița. Ileana și Daniela au fost însărcinată în aceeași perioadă, iar Faimosul a devenit unchiul unei fetițe pe nume Carla.

Casa familiei lui Culiță a devenit faimoasă. Care este motivul

Familia Sterp a devenit cunoscută după ce lui Iancu Sterp și Culiță Sterp au participat separat în doi ani consecutiv la Survivor.

La ei acasă, fanii vin să facă poze, iar asta pentru că există ceva cu totul spectaculos. Geta Guțiu a povestit totul.

“Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa.

Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul.

Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer”, îşi începe Geta Guţiu seria confesiunilor pe această temă.

Mama lui Iancu și a lui Culiță îi are pictați pe cei doi fii pe peretele casei

Auzind asta, băieții au adus un tânăr talentat din Sibiu ca să facă pictura spectaculoasă, care a devenit atracția orașului.

“Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.

Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat!”, a spus mama celor două vedete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI