Culiță Sterp, dărâmat după moartea lui Ion Șmecherul. Ce a spus fostul concurent de la Survivor România

Culiță Sterp, dărâmat după moartea lui Ion Șmecherul. Ce a spus fostul concurent de la Survivor România
Culiță Sterp este în suferință. Artistul nu poate trece peste decesul lui Ion Șmecherul

Culiță Sterp trece prin momente grele. Cunoscutul cântăreț suferă enorm după moartea lui Ion Șmecherul, băiatul care era poreclit de internauți așa și care a intrat rapid în inimile tuturor. Acesta a reușit să fie îndrăgit de toată familia fostului concurent de la ‘Survivor România’.

Culiță Sterp, distrus după moartea lui Ion Șmecheru: artistul a făcut anunțul

Culiță Sterp și frații lui suferă enorm în aceste momente. Bărbatul pe care l-au făcut celebru și pe care l-au ajutat să răzbată în ultimii ani de viață a murit. Vedeta i-a construit o casă a sa și l-a făcut cunoscut oamenilor care l-au îndrăgit și ei pentru simplitatea lui și pentru modul în care știa să se bucure de cele mai simple lucruri.

Ion Șmecherul, așa cum era cunoscut în mediul online, a murit în urmă cu puțin timp. Cântărețul și una din surorile sale au postat câteva mesaje emoționante pe rețelele de socializare pentru a le spune fanilor vestea tragică. Pierderea celui care le făcea zile mai bune și le aducea zâmbetul pe buze a fost de neimaginat pentru ei.

Culiță abia își poate reveni din șoc de când a aflat că prietenul lui a trecut în neființă. Solistul regretă enorm cele petrecută și că nu a putut face mai multe pentru bărbatul care era considerat parte din familia Sterp.

Chiar dacă toți frații vedetei au încercat să îl aducă pe drumul cel bun, dependența de alcool și-a spus cuvântul, iar organismul lui a cedat în cele din urmă. Fostul concurent de la ‘Suvivor România’ a subliniat momentele în care bărbatul făcea pe toată lumea fericită.

„Ne pare rău”

„Cred că foarte mulți dintre voi știți, ieri am fost supărat tare, a murit Ion Șmecherul, băiatul pe care îl stiți cu toții, că ne făcea să râdem pe Facebook, pe YouTube, era tot timpul binedispus. A încetat ieri din viață săracul.

Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era ca și un membru al familiei noastre. El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă făcea pe voi să râdeți.

A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult. Noi am încercat să îl aducem pe drumul cel bun, dar era o dependeță pentru el. În seara asta va fi priveghiul, la capela din Gârbova. Cei care sunt aproape pot să treacă pe acolo.”, a declarat Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI