Culiță Sterp a spart banca pentru botezul fiului său. Incredibil câți bani a costat botezul: cât au luat Theo Rose și Tzancă Uraganu EXCLUSIV

Culiță Sterp a spart banca pentru botezul fiului său. Incredibil câți bani a costat botezul: cât au luat Theo Rose și Tzancă Uraganu EXCLUSIV
Culiță Sterp nu s-a zgârcit deloc la botezul fiului

Solistul Culiță Sterp, fost concurent la ”Survivor” (Kanal D), și partenera lui de viață, Daniela, au reușit să organizeze botezul fiului lor, Milan, cu doar patru zile înainte ca autoritățile să decidă sistarea la nivel național a petrecerilor. În plus, invitații au fost cu dare de mână. Potrivit apropiaților solistului, bebelușul Milan nu a primit costumașe sau jucării, conform tradiției, ci plicuri cu bani.

Câți bani a dat Culiță Sterp pe petrecerea de botez a fiului?

  • Tzancă Uraganu și Theo Rose Tzancă, plătiți cu câte 7.000 de euro

Potrivit informațiilor obținute de reporterii playtech.ro, Culiță Sterp nu s-a zgârcit la bani, când a venit vorba de organizarea petrecerii de botez a fiului său: ” Culiță a scos din buzunar 40.000 de euro, iar cam jumătate din această sumă le-a oferit-o soliștilor invitați să încingă atmosfera.

E vorba despre Tzancă Uraganu, Theo Rose și de Bogdan de la Ploiești. Se pare că Tzancă și Theo Rose au cântat pe un onorariu de 7.000 de euro, fiecare. Ambii însă au ridicat invitații de la mese, încingându-se o petrecere pe cinste. La botez au venit în jur de 250 de invitați, iar darul acestora a fost generos. Culiță Sterp a primit bani, în plic, în valoare de circa 35.000 de euro”, ne-a declarat unul dintre prietenii artistului.

  • Culiță Sterp a refuzat să cânte la botezul fiului, din superstiție

Fericitul tătic nu a dorit să cânte la botezul fiului său, deși invitații i-au cerut insistent, pe toată durata petrecerii, să susțină un recital. Culiță a refuzat politicos, motivând ”că acest lucru i-ar aduce ghinion și fiului său, Milan, dar și întregii familii”. Solistul a promis însă că își va lua revanșa, cu prima ocazie. Culiță s-a întâlnit, înainte de botez, cu tatăl lui, care îi părăsise, cu ani în urmă, pentru a vedea și el bebelușul.

Emoții mari pentru Culiță Sterp, în momentul creștinării micuțului Milan

În ziua botezului micuțului Milan a avut loc și un moment ușor tensionat. Potrivit tradiției, preotul l-a cufundat de trei ori pe micuț în cristelniță. Milan a avut ceva probleme în a-și relua respirația, iar mai apoi a scâncit minute bune. Cei prezenți la slujbă l-au învinovățit pe preot, pentru metoda folosită, în condițiile în care, adesea, la botezuri, au loc și drame.

Aleasa inimii lui Culiță, Daniela, a mărturisit că, în ziua botezului, din cauza stresului acumulat cu pregătirile, a avut și cea dintâi mare ceartă cu iubitul său. Daniela a lăsat să se înțeleagă că el nu a apreciat ținuta ei de gală și nici tocurile sandalelor:

„Am avut pentru prima oară o ceartă cu Culiță, a fost prima dată când am țipat la el. Relația noastră nu este perfectă, dar toate relațiile sunt așa. Văd mereu , dar nu există așa ceva”, le-a spus ea prietenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI