Câți bani a dat Culiță Sterp pentru o dedicație la botezului fiului său. Tzancă Uraganu a luat toți banii

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru o dedicație la botezului fiului său. Tzancă Uraganu a luat toți banii
Câți bani a dat Culiță Sterp pentru o dedicație la botezului fiului său.

Culiță Sterp i-a făcut un botez de pomină fiului său, iar la petrecere au fost prezenți cei mai în vogă artiști de petrecere. În plus, mai mulți foști concurenți de la emisiunea Survivor România au fost prezenți la evenimentul din Hațeg.

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru o dedicație la botezului fiului său

De la marele eveniment, nu au lipsit mâncarea și băuturile fine, iar atmosfera a fost întreținută de artiști precum Theo Rose, Bogdan de la Ploiești sau Tzancă Uraganu. Culiță a dat o dedicație pentru fiul său și a scos din buzunar numai puțin de un teanc de bani în valoare de 10 000 de lei.

Marele absent de botezul fiului lui Culiță Sterp a fost însă Jador, care a spus de ce anume a lipsit.

”Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna…nu e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”, a spus Jador, pe Instagram.

”A fost cel mai tare botez”

Despre botezul cu ștaif a vorbit și Andrei Ciobanu, iubitul Marilenei de la Survivor. El a spus cât de emoționat a fost Culiță pe tot parcursul evenimentului.

„A fost un moment care m-a panicat foarte tare, la ortodocși se bagă copilul în apă fără să îi pună mâna la gură. L-au băgat în cristelniță cu totul, cred că s-a speriat toată lumea. Dar părintele a motivat că așa se face și fiecare își face meseria cum știe mai bine.

Bine că nu s-a întâmplat nimic. Culiță a avut emoții de la biserică până la final. L-am văzut cu ochii în lacrimi și în timp ce cântau unii artiști, erau versuri care l-au emoționat atât de tare, încât îi dădeau lacrimile.

A plâns pentru el, pentru familia lor. Asta e cea mai mare artă a unor artiști.”, a declarat Andrei Ciobanu pentru Wowbiz.ro.

”A fost cel mai tare botez la care noi am participat vreodată, a fost distracție de la început până la final, nu cred că a fost o persoană care să nu se simtă bine. A fost pe lux și opulență, au avut de toate, tot ce trebuia, bar, mâncare, a investit mult.

Dar cred că cei mai mulți bani s-au aruncat la artiști, la un moment dat plecau cu plasele pline cu bani. Au fost în total patru trupe, patru artiști, Theo Rose, Bogdan de la Ploiești, Tzanca Uraganu, un solist care s-a ocupat de partea de final și are o voce incredibilă.

Culiță a spus de la început că nu o să cânte, dar nu s-a putut abține, au fost foarte mulți prieteni care l-au rugat să cânte, pentru că lumea îl iubește. Lumea a vrut să-l audă cântând și a cântat doar o strofă.”, a mai spus Andrei Ciobanu, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI