Culisele scandalului Albert – Sorin. Romina a făcut dezvăluiri halucinante de la Survivor: ‘El stabiliește tot’

Culisele scandalului Albert – Sorin. Romina a făcut dezvăluiri halucinante de la Survivor: ‘El stabiliește tot’
Romina spune adevarul din culisele scandalului dintre Sorin si Albert de la Razboinici

Romina a făcut dezvăluiri halucinante de la Survivor. Blondina a vorbit despre strategiile care au loc în echipa albastră și cine este cel care trage toate sforile din tabăra Războinicilor. Reacția ei atunci când a fost votată de Andrei a fost incredibilă. Ce se întâmplă, de fapt, între Sorin și Albert de la Survivor România.

Culisele scandalului dintre Albert și Sorin de la Războinici

Ziua și scandalul la Survivor România. La ultimul Consiliu s-au aruncat săgeți otrăvitoare între Albert și Sorin de la Războinici. Albert a ieșit, a doua oară consecutiv, favoritul publicului, reușind să cumuleze cele mai multe voturi din partea telespectatorilor de acasă, din România. Profitând de acest avantaj, Războinicul l-a propus spre eliminare pe Sorin, invocând motive sociale. Albert susține că se simte atacat de Sorin și, mai mult de atât, coechipierul său ar avea ceva personal cu el.

Romina a fost concurenta care a părăsit Survivor România, duminica trecută, după ce a fost nominalizată de Andrei. Cu ochii în lacrimi, blondina și-a luat rămas bun de la colegii săi de echipă, cărora le-a urat mult succes în continuare, în competiție. Sportiva a declarat, exclusiv pentru Wowbiz, ce se întâmplă, de fapt, în scandalul dintre Sorin și Albert. Romina spune că Sorin este cel care trage sforile în echipa albastră și tot el este cel care pune la cale strategii, alături de colegii vechi din echipă, pentru a-i elimina pe nou-veniți.

„Ce am văzut eu, deși am stat foarte puțin, cei mai vechi, Mellina, Sorin, Starlin, Maria, se protejează între ei și atunci vor lovi în concurenții mai noi. Asta era strategic. Am spus că Albert e puțin ciudat, pentru că stă puțin mai retras, același lucru o să îl spun și despre Andrei.

Andrei e un Albert doi, doar că Albert ca și persoană e ok. Având în vedere că au avut conflicte în trecut, Albert va fi în continuare calul lor de bătaie. Eu nu am avut un conflict cu nimeni, doar că nu am vrut să fac alianțe. Din păcate, Andrei încearcă să se muleze după echipa mai veche și să dea bine în fața lui Sorin”, a declarat Romina de la Războinici pentru wowbiz.ro.

De ce l-a votat Romina pe Albert la Consiliu

Romina a mărturisit că l-a votat și ea pe Albert, la ultimul Consiliu, pentru a nu se pune rău cu Sorin, despre care blondina spune că ar fi cel care taie și spânzură în tabăra Războinicilor. Cu toate acestea, nu se aștepta ca Andrei să o voteze, din moment ce sportivul i-ar fi zis, cu o zi în urmă, că o va propune pe Mellina spre eliminare.

„Inițial, când trebuia să nominalizăm, aveam două nume în cap, am luat-o strict pe parte sportivă, Starlin și Sorin, pentru că Sorin nu e foarte rapid pe traseu. Nu eram încă decisă și am auzit colegii că vor vota Albert. Eu inițial voiam să votez Sorin, pentru că știam că este mai slab. Am și zis-o în față. După aceea am auzit discuția, iar Andrei a hotărât să îl voteze pe Albert, deși și el avea în cap altă opțiune, dar s-a mulat pe echipa mai veche.

Atunci erau voturi majoritare, exact asta i-am spus și lui Albert. Eu fiind nouă, dacă aș fi votat Sorin, el ar fi luat-o personal, iar dacă ar fi fost un alt consiliu, cu siguranță mă va vota. Sorin este cel care organizează echipa. I-am spus și lui Albert, pentru că Albert m-a luat deoparte după consiliu și mi-a zis că a înțeles că l-am votat. L-am rugat să nu se supere pe mine, că voiam să îl nominalizez pe Sorin, dar voturile erau majoritare, pe principiul să nu o ia în nume de rău Sorin”, a completat blondina pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI