Concurenți noi la Survivor România 2021. Ce mari vedete au intrat în concurs

Concurenți noi la Survivor România 2021. Ce mari vedete au intrat în concurs
Ce concurenti noi sunt la Survivor Romania 2021

Patru concurenți noi s-au alăturat competiției Survivor România 2021. Trei dintre ei au intrat în echipa Războinicilor și unul în echipa Faimoșilor.

Concurenți noi la Survivor România 2021

Astfel, Szidonia Szasz din Brașov este prima concurentă care s-a alăturat echipei Războinicilor. Din cauza unor probleme de sănătate, ea nu a putut intra la început în această competiție, fiind înlocuită cu Mellina. Szidonia are 26 de ani și de profesie este tehnician maseur. A practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino. Ea este pasionată de sport, astfel că petrece ore bune în sala de forțe, având o formă fizică de invidiat.

Szidonia are 1,65 m înălțime și 52 de kilograme. De cinci ani practică kickboxing.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a spus Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Al doilea concurent care a intrat în echipa Războinicilor este Marius Crăciun. El este din Pitești și are 25 de ani. Este pasionat de sport, iar în viața de zi cu zi lucrează ca manager marketing.

Trei concurenți au intrat în echipa Războinicilor și unul în echipa Faimoșilor

Marius Crăciun, fost concurent la Ferma, emisiune pe care a și câștigat-o,  a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA, dar este și este pasionat de parkour. În timpul liber, el practică bodybuilding și fitness.

Al treilea concurent care a intrat în echipa Războinicilor este Romina Geczi, în vârstă de 35 de ani. Ea trăiește în Timișoara, dar cinci ani a locuit în Cipru. De meserie, Romina este maseur și instructor spinning și crede că are motivația de a trece momentele grele de la Survivor România.

Al patrulea concurent care a intrat în competiția Survivor România este cântăreața Andreea Antonescu, Ea concurează pentru echipa Faimoșilor. Are vârsta de 38 de ani și este decisă să-și depășească limitele în Republica Dominicană. Andreea Antonescu este și prietenă cu Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan. De altfel, Elena Marin s-a bucurat nespus când a văzut că Andreea a intrat în această competiție, cele două îmbrățișându-se cu mult pathos. Dacă Andreea Antonescu va câștiga marele premiu, ea spus că o parte din bani o va dona unui orfelinat, iar o altă parte o va păstra pentru fiica ei, Siena.

Urmăriți Playtech.ro și pe