Dezvăluiri intrigante din culisele Asia Express. Ce se întamplă, de fapt, în spatele scenei la emisiunea de pe Antena 1

FOTO: Diana Oros

Un cameraman care a făcut parte din echipa de filmare de la Asia Express, reality show-ul de la Antena 1, a vorbit despre aventura pe care a trăit-o și despre dificultățile întâmpinate în timpul înregistrărilor. Lucian Voicu a dezvăluit detalii din culisele emisiunii, care nu au fost date la televizor.

Întrebat de vice.com care a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut în timpul filmărilor de la Asia Express, cameramanul a răspuns: „Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu.”

Dezvăluiri din culisele Asia Express

Lucian a dezvăluit că în perioada octombrie – decembrie 2018 a lucrat și câte 10-12 ore pe zi, pe o căldură extremă, în timp ce a cărat în spate camera de filmat și echipamentul care cântărește 10 kilograme. Cameramanul a vorbit și despre interacțiunea concurenților cu oamenii locului.

„Atât în Sri Lanka, dar mai ales în India, oamenii erau destul de suspicioși, mai ales în momentul în care își căutau cazare. În ceea ce privește autostopul, nu știu cât le eram de ajutor, fiindcă erau nevoiți să găsească mașini cu trei locuri disponibile, ca să încăpem toți; ceea ce nu era chiar simplu, mai ales când opreau mașini mici”, a spus Lucian.

Bărbatul a avut probleme și cu alimentația. El nu mănâncă picant, iar în India i-a fost foarte greu să găsească mâncare care să nu fie puternic condimentată: „La începutul filmărilor, am avut ceva probleme cu stomacul, până s-a acomodat organismul, dar până la urmă totul a fost ok. Mâncam multe fructe, orez, conserve de ton; aveau o pâine foarte bună, naan. Impactul cu India a fost iarăși foarte puternic, pentru că mirosurile mi-au dat de furcă.”

Chiar și în aceste condiții, cameramanul spune că adrenalina din timpul filmărilor nu l-a lăsat să se gândească la faptul că ar putea renunța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI