Cine a câștigat Asia Express, de la Antena 1. S-a aflat echipa chiar înainte de finală

Cine a câștigat Asia Express, de la Antena 1. S-a aflat echipa chiar înainte de finală
FOTO: Asia Express, Antena 1

Finala reality show-ului Asia Express va fi difuzată marți, 16 aprilie, de la ora 20:00, de postul de televiziune Antena 1. Perechile formate din CRBL – Oase și Ruby- Robert se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

„Sentimentul de a fi într-o finală e o combinație foarte frumoasă între mulțumire, fericire, mândrie, merit, muncă, stres. E un sentiment plăcut. La Asia Express nu ai cum să te trezești în finală. Ruby și Robert sunt o echipă puternică, au ceva și funcționează. O să fie destul de greu ca noi să câștigăm”, au spus CRBL și Oase când au fost întrebați despre sentimentele care îi încearcă înainte de marea finală.

„Viața este plină de surprize, așa a fost pentru noi până acum. Ne bucurăm din tot sufletul că am venit și după atât de mult timp am ajuns în finală. Nu ne vine să credem încă, cred că va fi un joc greu, lung și plin de surprize. Astăzi este o competiție cu noi înșine”, a declarat Robert. ”Lucrurile se întâmplă într-un ritm atât de alert, încât nu realizăm multe. După ce se va termina vom conștientiza totul”, a spus și Ruby.

S-a aflat echipa câștigătoare la Asia Express

După ce Bogdan și Cocuța au fost eliminați în cea de-a doua etapă a finalei reality show-ului Asia Express, în competiție au mai rămas echipele formate din CRBL – Oase și Ruby- Robert.

„Eu sunt şocată, eu sunt foarte afectată. Putem accepta ca cineva să nu ne placă, nu trebuie să ne placă toată lumea, poate să nu ne placă nimeni, dar nu putem accepta să fim bălăcăriţi şi înjuraţi ca la uşa cortului. Este inuman”, a declarat Cocuța după eliminare, cu referire la faptul că unii telespectatori au jignit-o.

Cum Asia Express este o emisiune înregistrată, care a fost filmată cu mai mult timp în urmă, s-a aflat deja cine a câștigat finala și implicit marele premiu de 30.000 de euro. Echipa câștigătoare a fost aflată chiar înainte de finala care va fi difuzată marți seară de Antena 1. Este vorba despre perechea CRBL – Oase, care a trecut cu brio prin probele dificile ale competiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI