Cum a devenit celebru Cucu de la Survivor România. Ce a făcut Horațiu Cuc, dintr-o joacă

Cum a devenit celebru Cucu de la Survivor România. Ce a făcut Horațiu Cuc, dintr-o joacă
Cucu, primul conflict dupa eliminarea de la Survivor Romania

Un sportiv, un medic și un filolof au ajuns celebri făcând parodii muzicale pe internet. Emi, Cuza și Cucu au format grupul ”Noaptea Târziu” la o cafea studențească și au transformat proiectul, gândit dintr-o joacă, într-un succes muzical autohton. Unul dintre ei, Cucu, s-a alăturat fenomenului ”Survivor România”, de la Kanal D. Spune că a intrat în luptă pentru a câștiga premiul cel mare. Până când vom afla dacă el sau altcineva va ridica trofeul deasupra capului în final, iată câteva detalii despre ascensiunea sa.

Povestea lui Horațiu Cuc (Cucu), parte a grupului Noaptea Târziu și nou concurent la Survivor România. Detalii despre cum a devenit celebru

Totul a început la o cafea, care a ținut șase ore, în anul 2014. Atunci, Emi, Cuza și Cucu au început să discute despre cum pot câștiga bani din mediul online. Cum pasiunea pentru cuvinte și umor era veche, totul a decurs lin. Cei trei mergeau adesea prin cluburi, făceau karaoke, adaptau pe loc versurile și făceau parodii muzicale.

Și numele trupei a fost ales întâmplător, în momentul când au realizat că, fiind studenți în sesiune, nu aveau timp să filmeze pentru proiectul lor decât noaptea târziu. Niciunul dintre ei nu avea cunoştinţe muzicale sau media. Cuza (Adrian Popescu) era student la Medicină, Emi (Emanuel Popescu) studia la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, iar Cucu (Horaţiu Cuc) urma cursurile Facultăţii de Limbi Străine.

În vârstă de 28 de ani, Horațiu Cuc este cunoscut publicului sub numele de Cucu. Artistul este originar din satul Topa de Cris, județul Bihor. A cunoscut succesul cu piesa ”Sunt un cocalar”, scrisă împreună cu Emi și Cuza. Pentru că a prins la public, cei trei au continuat seria parodiilor și au mai lansat și alte proiecte amuzante care au împânzit internetul precum: ”La Bunica” sau ”Dor de cămine”, una dintre cele mai noi parodii lansate în colaborare cu Theo Rose.

Motivele pentru care a acceptat provocarea Kanal D 

Cucu a acceptat provocarea ”Survivor” pentru că își dorea o schimbare în viața sa și pentru că adoră provocările. Tânărul are abilități sportive, a făcut fotbal, a participat la cross-uri în liceu și la competiții de handball.

„Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele”, a declarat el.