Cucu de la Survivor, reacție neașteptată despre Zanni. Ce a spus înainte de plecarea în Dominicană

Adrian Cuc se numără printre cei mai noi concurenți Survivor. El este celebru în mediul online din România datorită trupei Noaptea Târziu, pe care o are alături de Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru.

Cucu de la Survivor, reacție neașteptată despre Zanni

El a acceptat provocarea Survivor fără să stea pe gânduri. Înainte de a pleca spre Republica Dominicană, el a făcut câteva declarații, spunând că este convins că se va desurca bine pe trasee. El a făcut și câteva comentarii la adresa unor concurenți.

„S-ar putea să mă ajute fizicul. Tocmai asta este ideea, n-o să am de unde să slăbesc. O să merg acolo și la fel o să mâ întorc. Eu sunt o fire care nu prea mănâncă, nu sunt gurmang, se vede după fizicul meu. Eu zic că o să mă descurc cu mâncarea, nu cred că o să am probleme.

Eu sunt cu gândul la recompensă, știu că o să aduc puncte 

Am avut niște probe și mi s-a spus că mă descurc bine și cred că o să rezist fizic. Nu cred că o să am probleme, cred că o să fiu destul de agil încât să duc fiecare traseu cât mai rapid”, spune Adrian Cuc.

El a mai afirmat că îi este puțin frică de proba de îndemânare și spune că nu vrea să se accidenteze din prima.

„Cred că forța (n.r. punctul lui slab), dar cred că totuși am. Când o să fiu pe traseu nu cred că o să am problema asta, acum nu pot să-mi dau seama care o să fie un impediment. Să am suflu la final, aia e singura mea panică, să nu mă panichez în momentul în care o să văd adversarul în stânga sau în dreapta mea că este în avantaj și să fiu concentrat, asta e singura panică de final”, a mai spus noul concurent Survivor.

Ce spunea Cucu despre Zanni de la Survivor

Cucu și-a dat cu părerea despre câțiva concurenți Survivor, printre care și Zanni și Survivor. El a spus căă își dorește să învelească atmosfera din echipă.

„Mie cel mai simpatic mi se pare Zanni, pentru că este aceeași categorie ca mine, categoria pană și cred că el și jador îmi sun cei mai simpatici.(…) El (n.r. Zanni) este exact pe categoria mea și cred că o să am vreo accidentare. O să risc, că n-o să calc ca o domnișoară, o să fiu și Războinic și Faimos”, a mai spus el.

În schimb, îi este frică de doi concurenți de la Războinici. El spune că Sorin și Starlin i se par cei mai competitivi, dar și bine pregătiți din punct de vedere fizic.

„De Sorin îmi e frică și de Starlin. Mi se par mai competitivi, atleți, gestionează altfel lucrurile. Sunt foarte buni. Și, oarecum, au și acaparat echipa. Ei sunt șefii acolo”, a mai adăugat Cucu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI