Cuburile de gheață pe care trebuie să le pui în ghiveciul cu flori. Cum se prepară amestecul corect

Cuburile de gheață pe care trebuie să le pui în ghiveciul cu flori. Cum se prepară amestecul corect
Pune cuburi de gheață în ghiveciul cu flori!

Truc neașteptat cu cuburi de gheață! Cu toții știm cât de importante sunt cuburile de gheață la o petrecere în curtea din spate alături de prieteni și familie. Ele nu au cum să lipsească în sezonul cald, atunci când băuturile cu nevoie de ele. Cu siguranță puțini știu cum mai pot fi acestea folosite. Care este motivul pentru care sunt puse în ghiveciul de flori? Îți ajută plantele care au anumite probleme. Iată la ce sunt bune! Vei proceda și tu așa de acum înainte.

Truc pentru plante: pune cuburi de gheață în ghiveciul de flori

Cu siguranță cu toții se bucură din plin de existența cuburilor de gheață în sezonul cald. Acestea sar în ajutor dacă uiți să pui băuturile la rece. Detaliul poate să îți strice o petrecere alături de prieteni și familie.

Puțini știu însă că ele pot să fie folosite și în alt mod în jurul casei. Se întâmplă des să cumperi plante pentru a decora casa sau colțurile goale din hol, dar la scurt timp ele mor.

Indiferent de cum ai avea grijă de ele, din motive necunoscute de tine se întâmplă să le arunci pentru că nu știi cum să le mai salvezi. Iată că există o variantă perfectă pentru asta. Mai exact, pune cuburi de gheață în recipientul în care sunt plantate.

Scoate cu grijă planta și pune-o într-un bol cu apă călduță pentru a avea un mediu bun asemănător unei sere. Acest detaliu va accelera în cele din urmă procesul de hidratare pentru frunze sau flori.

Ce trebuie să faci?

Pentru a revitaliza plantele, trebuie să pui într-un recipient cu apă niște îngrășământ și apoi să amesteci totul cu o lingură. Toarnă lichidul rezultat într-un recipient pentru gheață și pune-l la congelator.

După ce ai obținut cuburile, pune-le în solul în care se află plata care are nevoie să revină la viață. Florile tale nu vor avea multă apă, rădăcinile nu vor avea de suferit și solul va avea timp să se obișnuiască în timp cu noul tratament oferit de tine.

Trebuie să repeți procesul în mod constant pentru cel puțin o zi pe săptămână. Te vei putea bucura după de câteva plante care să îți schimbe total aspectul încăperilor.

Ai grijă să nu stea în razele soarelui pentru mult timp și aerisește-le la timp. Acestea trebuie să aibă un mediu bun pentru evoluție, așa că trebuie să fii atent la astfel de detalii.