02 ian. 2021 | 20:49

Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru. Cum arată, de fapt, și cum a putut să o treacă în telefon VIDEO

Monden
Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru. Cum arată, de fapt, și cum a putut să o treacă în telefon VIDEO
Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru

Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru a venit ca un cadou pentru fani, de sărbători. După ani lungi în care a fost un burlac râvnit, actorul a decis că e timpul să se facă bărbat de casă. Așa că și-a găsit o femeie care îl iubește cu adevărat și care l-a făcut tătic.

Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru

Dacă până acum a avut iubite celebre, în ultimii ani a decis să își țină viața amoroasă departe de ochii publicului. Augustin Viziru se iubește de câteva luni bune cu o tânără care este complet străină de lumea mondenă a României.

Actorul nu s-a afișat cu ea la nicio emisiune TV, dar nici la evenimente publice. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în intimitate, așa cum este normal. În plus, aceasta a dat naștere primului copil al cuplului pe data de 14 iunie 2020.

Cum arată iubita lui Augustin Viziru

Celebrul bad boy din telenovelele românești este tată de fată și e tare mândru. De sărbători, Augustin Viziru le-a făcut un super cadou fanilor săi. Acesta a publicat o imagine cu familia sa, stând în fața bradului (vezi imaginea în galeria foto de mai sus).

Astfel că fanii au putut să o vadă, în sfârșit, în toată splendoarea, prima poză cu iubita lui Augustin Viziru. Mai pe scurt, pe femeia care l-a cumințit și care l-a făcut tătic. Maria, fiica actorului, are 7 luni și a avut parte de primul ei Crăciun, dar și de primul ei Revelion.

Ce spune Augustin Viziru despre iubita lui

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele.

Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a mărturisit Augustin Viziru la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Iubita lui Augustin Viziru este cu 14 ani mai tânără decât el și este tot din București. În plus, actorul are o relație minunată cu părinții ei:

„Ne ajută foarte mult, sunt alături de noi, sunt niște oameni minunați”, a mai adăugat actorul pentru sursa sus menționată.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro