Cu cine stă Simona Halep în carantină, în Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open

Cu cine stă Simona Halep în carantină, în Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open
Simona Halep va ajunge in cateva zile in Australia

S-a aflat cu cine stă Simona Halep în carantină, în Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open. Sportiva noastră a luat decizia de a participa la turneele de la Antipozi, astfel că va trebui să stea la izolare.

Simona Halep, băgată în carantină două săptămâni, în Australia. Cu cine va sta la izolare sportiva noastră

Simona Halep a decis să participe la Australian Open, astfel că sportiva va sta timp de două săptămâni în carantină. Acum s-a aflat cu cine va sta Simona Halep în izolare.

Chiar și așa, decizia Simonei Halep a luat decizia care, cu siguranță, îi face fericiți pe toți iubitorii tenisului, nu doar din România, ci din toată lumea, bucuroși să o vadă din nou pe teren.

Simona Halep are 4 luni de pauză

După trei-patru luni de pauză, o să fie un pic mai dificil, dar sunt pregătită pentru orice”, a spus la plecare Simona Halep, care va avea de călătorit zile întregi pentru a ajunge în Australia.

Mai exact, Simona Halep zboară mai întâi de la București la Frankfurt, iar de  acolo la Barcelona. La Barcelona doarme o noapte, după care organizatorii turneului din Australia strâng toți sportivii într-un charter și, în aproximativ 20 de ore, vor ajunge la Melbourne.

Unde va sta Simona Halep în carantină

Astfel, până la primele meciuri oficiale din noul sezon, Simona Halep va fi nevoită să stea 14 zile în carantină. Carantina o va petrece în orașul Adelaide. Simona Halep, clasată pe locul doi în ierarhia WTA, va putea părăsi hotelul doar 5 ore pe zi, strict pentru a participa la antrenamente.

Cu siguranță însă, Simona Halep va avea parte de-a lungul carantinei de cineva care să îi țină de urât. Astfel, s-a aflat că partenerul Simonei Halep este nimeni altul decât Toni Iuruc, partenerul de viață al celebrei sportive. Acesta o însoțește în Australia pentru a-i fi alături și pentru a o susține în fiecare meci.

Cu cine se va întâlni Simona Halep în Australia

În plus, de cum va ajunge pe teritoriul Australiei, Simona Halep se va revedea cu Daren Cahill, antrenorul alături de care a obținut rezultatele fantastice din tenis și care, la precedenta ediție de Australian Open a reușit să o pregătească în așa fel pentru a ajunge să fie la un pas de a pune mâna pe marele trofeu.

După cele 14 zile de carantină, Simona Halep va debuta în 2021 la turneul WTA de categorie 500 de la Melbourne, care este programat în perioada 31 ianuarie – 6 februarie. După acest turneu va participa la Australian Open, Marele Șlem, care se va ține între 8-20 februarie, tot la Melbourne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI