Cu cine se iubește Culiță Sterp, de fapt. Carmen de la Sălciua a spus adevărul

Culiță Sterp, dat de gol de Carmen de la Sălciua. Cu cine se iubește artistul?

Vestea că celebrul Culiță Sterp urmează să fie tată a șocat pe toată lumea, mai cu seamă că artistul a ales să fie foarte discret în ceea ce privește panul sentimental după ultimul eșec amoros. Chiar fosta soție l-a dat de gol și a adus amănunte despre femeia cu care se iubește la moment acesta.

Culiță Sterp și noua poveste de dragoste. Cu cine se iubește artistul?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au revenit în atenția consumatorilor de monden, dar de data asta nu sub forma unui cuplu. În timp ce Culiță a dat vestea cea mai care arată că în câteva luni urmează să devină tată pentru prima oară, Carmen vine cu dezvăluiri neașteptate despre cea cu care se iubește acum fostul soț.

Cântărețul a ales să iubească mai discret de această dată, astfel că după mariajul eșuat cu celebra brunetă a decis să nu mai împărtășească multe detalii cu fanii săi în ceea ce privește acest plan. Întrebată de o urmăritoare pe instagram în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cât de greu i-a fost după divorț, Carmen a rămas diplomată și a răspuns:

„După divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat”

„A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat. Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc binele. Să fie fericit, are o femeie frumoasă alături și vine pe drum și un omuleț.” Internauții extrem de curioși au forțat nota și au întrebat-o pe solistă dacă ea și viitoarea soție a fostului partener se cunosc, moment în care vedeta a șocat și a detaliat că aceasta a și participat la nunta lor: „Da, a fost și la nunta noastră.”

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor România.

Reacția iubitei solistului după anunțul cel mare făcut în Republica Dominicană

„Deci nu îmi vine să cred că am trăit asta și mi-am surprins emoțiile în timp ce îl filmam. Efectiv nu mă așteptam să dea vestea și am rămas fără cuvinte. Aș fi vrut să îl strâng tare în brațe. Instant mi-au intrat mesaje în timp ce filmam și vă mulțumesc din suflet pentru toate felicităril, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodată că îl vom primi”
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI