Cum i-a uimit Culiță Sterp pe români, la Kanal D. A dat vestea incredibilă la Survivor România

Culiță Sterp și-a uimit fanii cu o veste bună în prima ediție Survivor

”Survivor România 2021” a început cu multe emoții pentru concurenți și pentru cei dragi lor, probe dure, mici accidentări, noi trăiri, dar și vești bune. Culiță Step a fost cel care a uimit chiar din momentul prezentării cu o ”știre de ultim moment”.
„Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți.”

Culiță Sterp, veste neașteptată pentru fani, în prima ediție ”Survivor România”, de la Kanal D. Cântărețul a dezvăluit că viața i se va schimba radical

Culiță Sterp, parte a echipei Faimoșilor, a dat o veste surprizătoare în primul episod de la ”Survivor România”. Cântărețul de muzică de petrecere a dezvăluit că urmează să devină tată în acest an, susținând că va fi cel mai fericit, chiar dacă nu va câștiga concursul de la Kanal D.

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a declarat Culiță Sterp.

Solistul, viața ca în ”Survivor”

Culiță a acceptat provocarea Kanal D și este pregătit să facă față oricărei provocări, mai cu seamă cu cât viața sa l-a antrenat pentru asta. Fratele său, Iancu, a ajuns până în marea finală a primului sezon ”Survivor”.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Sterp.

Mesajul iubirei Daniela după ce a dat vestea că va deveni tată

Daniela Iliescu a urmărit emisiunea de acasă, cu mari emoții, ținând pumnii strânși pentru ca experiența din Dominicană să fie una blândă pentru partenerul ei. Tânăra a înregistrat momentul în care Culiță a făcut anunțul despre sarcină, neștiind că va dezvălui asta.

„Deci nu îmi vine să cred că am trăit asta și mi-am surprins emoțiile în timp ce îl filmam. Efectiv nu mă așteptam să dea vestea și am rămas fără cuvinte. Aș fi vrut să îl strâng tare în brațe. Instant mi-au intrat mesaje în timp ce filmam și vă mulțumesc din suflet pentru toate felicităril, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodată că îl vom primi”, a scris Daniela pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI