Cu cine se iubește Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: ”M-a luat valul”! E cel mai nou cuplu din showbiz

Cu cine se iubește Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: ”M-a luat valul”! E cel mai nou cuplu din showbiz
Cu cine se iubește Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: ”M-a luat valul”! E cel mai nou cuplu din showbiz

Una dintre cele mai senzuale concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Ana Maria Lintaru, , și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche. Culmea, tânărul cu pricina, prezentat public deja, este fratele unei alte celebrități de la noi.

Cu cine se iubește Ana Maria de la ”Puterea Dragostei”

Frumoasă, blondă și naturală din cap până-n picioare, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” este mai mult decât evazivă când vine vorba de relații. Asta însă, până de curând, frumoasa fostă concurentă prezentând, în fapt, bărbatul pe care îl răsfață, în intimitate.

Însă, de fapt, de ceva vreme, se pare ca, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” era ocupată până peste cap cu tot felul de teste pentru a se convinge că bărbatul pe care l-a cunoscut îi este potrivit.

”Ne-am cunoscut la munte, la ziua lui Raju”,a spus, pentru WOWbiz.ro, Ana Maria Lintaru. Doar că ziua lui Raju a fost acum mai bine de o lună și jumătate.”Am vrut să văd cum e el”, a spus, râzând, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”.

Tânărul a impresionat-o

Se pare că tânărul cu pricina, pe numele lui Ahmed, fratele celebrei Naba de la ”Bravo, ai stil!”, a reușit să o impresioneze suficient pe frumoasa Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” încât, acum, aflați la malul mării, focoasa blondină se se dezlănțuie în jurul lui.

Ana Maria Lintaru
Cu cine se iubește Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei ”M-a luat valul”! E cel mai nou cuplu din showbiz

Într-un filmuleț postat chiar pe contul ei de socializare, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” dansează la modul cel mai senzual cu putință, purtând un costum de baie minuscul care îi pune în valoare formele perfecte, în timp ce Ahmed stă ca un sultan și o admiră. Mai mult, cu zâmbetul pe buze, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” se apropie de el și, la un moment dat, cei doi se sărută cu patos, semn că relația lor este, deja, una serioasă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI