07 aug. 2020 | 10:41

Cu cine se iubea Daciana Sârbu atunci când l-a cunoscut pe Victor Ponta. El era un bărbat însurat

Știri generale
Cu cine se iubea Daciana Sârbu atunci când l-a cunoscut pe Victor Ponta. El era un bărbat însurat
Cu cine se iubea Daciana Sârbu atunci când l-a cunoscut pe Victor Ponta

S-au cunoscut pe scena politică a României, s-au îndrăgostit, și au decis să rămână împreună, chiar dacă la acea vreme el era însurat. Daciana Sârbu și Victor Ponta, căci despre ei este vorba, „au dat din casă“ câteva detalii despre începuturile lor împreună. Cu cine s-a iubit actuala soție a politicianului, înainte de-al cunoaște, aflați în paragrafele următoare.

Povestea de dragoste dintre Daciana Sârbu și Victor Ponta

A fost o vreme când amândoi activau în lumea politică, însă ea a decis să se retragă pentru a se ocupa de afacerea familiei, de care este tare mândră și care are succes. Victor Ponta și-a continuat cariera politică, fiind, în prezent, liderul grupării Pro România.

„Eu am cunoscut-o pe Daciana în politică, a fost europarlamentar înainte de a fi fiica lui Ilie Sârbu sau soţia mea“, spunea cu ani de zile în urmă Ponta.

Acum acesta a revenit cu detalii și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție și alături de care are o fetiță de care este foarte mândru.

Potrivit spuselor sale, politicianul a întâlnit-o pe Daciana Sârbu în partidul din care făcea parte la acea vreme, și anume PSD. Cei doi s-au împrietenit repede, iar de la prietenie la iubire a fost un singur pas. Întâmplarea face că la acea vreme Ponta era însurat cu Roxana, cu care are un băiat pe nume Andrei. Nici Daciana nu era o femeie liberă, trăind o poveste de dragoste cu un voleibalist.

Victor Ponta şi Daciana Sârbu s-au cununat în anul 2010 la ambasada României din Beijing, iar la evenimentul restrâns au participat doar câţiva prieteni apropiați cuplului.

Actuala soție a politicianului s-ar fi iubit cu Tudor Chirilă

Înainte de Victor Ponta, blondina a mai avut câteva relații, dar care nu s-au concretizat. Daciana Sârbu s-ar fi iubit cu prezentatorul TV, Mihai Morar, și cu Tudor Chirilă, jurat la „Vocea României“.

„L-am cunoscut în vară, când l-am rugat să mă ajute cu bilete la «Vreau să mă întorc bărbat». Spectacolul a fost fascinant şi mi-am spus că ar trebui să îl cunosc mai bine pe Tudor. Ceea ce s-a şi intamplat. E foarte talentat şi deştept, nu e fiţos şi pot să discut cu el aproape orice“, povestea actuala soție a lui Ponta, în urmă cu mulți ani.

Declarațiile acesteia despre cântăreț nu s-au oprit însă aici: „Fără să spun nimănui, am pus busuioc sub pernă în noaptea de Bobotează ca să-mi visez ursitul, dar am avut coşmaruri. Mi-a plăcut foarte mult Tudor Chirilă, dar nu a fost să fie. Încep să cred şi eu că băieţii buni sunt luaţi“, a adăugat atunci Daciana Sârbu.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro