Cu cine se iubea Andreea Bălan, când s-a îndrăgostit de George Burcea. Adevărul despre relația lor

Cu cine se iubea Andreea Bălan, când s-a îndrăgostit de George Burcea. Adevărul despre relația lor

Andreea Bălan avea o relație în momentul în care l-a întâlnit întâmplător pe George Burcea. Cu cine se iubea atunci artista și ce a făcut-o să rupă povestea de iubire anterioară?

Cu cine s-a iubit Andreea Bălan înainte de George Burcea

Andreea Bălan nu se ferește și devine din ce în ce mai transparentă! Cunoscuta cântăreață vine cu noi detalii despre viața sa personală. Aceasta a vorbit, pentru Antena Stars, despre relația e care o avea în momentul în care l-a văzut pentru prima oadă pe George Burcea. Blondina era implicată într-o poveste de dragoste cu Michael, un american care ar putea lua ochii tuturor doamnelor.

Solista a mărturisit că Burcea a atras-o foarte tare fizic și s-a încadrat fix în tiparul ei – brunet, înalt și frumușel. Cu toate că avea pe cineva, blondina a decis să încheie orice legătură cu Michael pentru că relația lor era oricum pe final, dându-i astfel o șansă cunoscutului actor. O primă întâlnire le-a trebuit pentru a se îndrăgosti. Din păcate, acum sunt în pragul divorțului, dar se pot lăuda cu  o iubire intensă.

Andreea Bălan și  Michael
Andreea Bălan și Michael

„Eu l-am ales pe el, pentru că mi-au plăcut pozele lui”

„Eu l-am ales pe el, pentru că îmi doream un bărbat frumuşel, brunet, înalt – e foarte înalt, are 1,93 cm – şi mi-au plăcut pozele. Apoi ne-am întâlnit la videoclip. Aveam pe cineva, dar ştiam că o să mă despart. Adică, aveam o relaţie la distanţă şi ştiam că n-o să meargă. Şi ştiam că, după o relaţie de mulţi ani, urmează clar o relaţie de sacrificiu şi ştiam că relaţia aia la distanţă e doar o relaţie pansament, doar ca să mă vindec şi ştiam că după acea relaţie vine apoi persoana potrivită pentru mine. Şi ne-am întâlnit la videoclip şi mi-am şi zis în gând: „Hm, ce băiat! Mă despart de celălalt şi o să fiu cu George”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI