Bucurie mare pentru Aurelian Temișan și Andreea Bălan. S-a întâmplat chiar astăzi

Bucurie mare pentru Aurelian Temișan și Andreea Bălan. S-a întâmplat chiar astăzi
Bucurie mare pentru Aurelian Temișan și Andreea Bălan. S-a întâmplat chiar astăzi

Aurelian Temișan a oferit un mic cadou fanilor lui. Surpriza a fost anunțată și de fina sa, Andreea Bălan, pe conturile de socializare. Artistul s-a dovedit extrem de creativ pe timp de pandemie, iar darul său oferit publicului a fost o adevărată mobilizare de forțe.

Bucurie mare pentru Aurelian Temișan și Andreea Bălan

Nu suntem siguri cum a rămas cu George Burcea și în ce relație este cu nașul său, dar ce este cert e că Aurelian Temișan este aproape de Andreea Bălan, cât și viceversa. Cei doi au anunțat pe conturile de socializare noua surpriză ce a venit către public înainte de Sărbătorile Pascale. Unul cu un nivel de implicare ceva mai mare, cântând, înregistrând și mobilizând oameni aflați la depărtate unul de altul, iar celălalt doar apărând în videoclip, amândoi s-au declarat încântați de ”produsul finit”.

Bucurie mare pentru Aurelian Temișan și Andreea Bălan. S-a întâmplat chiar astăzi
Postarea Andreei Bălan

Aurelian Temișan și Diana Matei și-au unit forțele și au scos o piesă ce se intitulează ”E Groasă Treaba”. Extrem de creativi în aceste timpuri, artiștii au lucrat intens la proiectul inedit, care s-a adaptat măsurilor dure impuse de starea de urgență.

Nu mai puțin de 36 de artiști au răspuns pozitiv la provocare, așa că videoclipul este cu adevărat ”o nebunie frumoasă”. Printre vedete se numără Dan Negru, Andreea Bălan, Monica Anghel, Luminița Anghel, Paula Chirilă, Liviu Vârciu, Cornel Palade, Nico, Diana Munteanu, Amna, Crina Matei, Tudor Turcu, Doru Todoruț, Ralflo, Rareș Varniote, Ellie White, Ana Baniciu și mulți alții au strigat “E groasă treaba”!.

„Când ne-o fi mai greu, să ne amintim ce am trăit în primăvara lui 2020”

„Melodia «E groasă treaba», scrisă de Mihai Alexandru și cântată de mine împreună cu Diana Matei, a fost oferită publicului în luna decembrie, fiind urcată, pe toate platformele online de muzică, fără videoclip. De ce fără clip? E simplu.Am zis să facem o nebunie frumoasă care să rămână în istorie. Când ne-o fi mai greu sau când credem că ne e greu să ne amintim ce am trăit și simțit în primăvara lui 2020 când întreaga lume parcă s-a oprit în loc. Pământul întreg s-a oprit. Noi NU! Continuăm cu veselia!”, declară Temișan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI