Cu cine s-a iubit Oana Roman înainte de Marius Elisei. Avea o pasiune pentru bărbații mai tineri

Autor: Alexandra Chivu - 08:23, 09 dec. 2019
Cu cine s-a iubit Oana Roman înainte de Marius Elisei

În 2013, Oana Roman începea să se afișeze cu Marius Elisei, cel care urma să îi devină soț un an mai târziu. Deși gurile rele susțineau că relația este una bazată pe interes, din partea lui, cei doi au rămas împreună și astăzi și construiesc un viitor pentru rodul iubirii lor. Însă, înainte de el, cu cine s-a mai iubit Oana?

Cu cine s-a iubit Oana Roman înainte de Marius Elisei?

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Fosta prezentatoare de televiziune are o soră pe nume Catinca. Părinții Oanei s-au căsătorit în anul 1974 și au divorțat în anul 2007, iar de atunci Oana s-a axat pe carieră, reușind să își construiască una fără sprijinul nimănui. Tot de la acea vreme începea ca și viața amoroasă să se contureze. De-a lungul anilor, vedeta a avut mai multe relații cu personaje cunoscute din showbiz. Oana s-a iubit timp de șapte ani cu dansatorul Cornel Păsat. ”Am trăit o poveste frumoasă a vieții noastre”, a spus el, care a dezvăluit, la acea vreme, într-o emisiune TV, că s-a despărțit de vedetă după ce ajunseseră într-un impas.

Cu cine s-a iubit Oana Roman înainte de Marius Elisei. Avea o pasiune pentru bărbații mai tineri
Oana Roman și Cornel Păsat

”La un moment dat, m-am simțit singur. Au fost certuri, reproșuri”. În 2009, în viața fostei prezentatoare TV a apărut modelul Alex Avram, colaborator al lui Cătălin Botezatu, cu zece ani mai tânăr decât iubita lui de la acea vreme. Cei doi au fost urmăriți constant de paparazzi, însă nu acesta a fost motivul care a dus la ruptura dintre ei. De altfel, nici cei doi nu cunosc exact cauzele separării. De asemenea, mezina lui Petre Roman a avut o legătură și cu Alex Căscătău. Povestea lor de dragoste a durat numai o lună, căci bărbatul avea o iubită stabilă când s-a întâlnit cu Oana. Ca vârstă, și acesta era mai mic decât ea.

Soțul, mai mic decât ea cu 11 ani

În prezent, fosta vedetă Kanal D formează un cuplu cu Marius Elisei, un bărbat mai tânăr decât ea cu 11 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță pe nume Maria Isabela, azi, o domnișoară în toată firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI