03 apr. 2024 | 17:20

Cu cine s-a iubit Angelina Jolie. Lista celebrităților care au trecut prin patul divei

Monden
Cu cine s-a iubit Angelina Jolie. Lista celebrităților care au trecut prin patul divei
Cu cine s-a iubit Angelina Jolie

Considerată una dintre cele mai frumaose femei din lume și una dintre cele mai senzuale actrițe de pe marele ecran, nu este de mirare că Angelina Jolie a avut parte, încă de la o vârstă fragedă, de atenția urmașilor lui Adam. Pe lângă relația tumultoasă și mariajul eșuat cu Brad Pitt, iată care sunt vedetele care s-au iubit cu celebra divă.

Jonny Lee Miller

Angelina Jolie s-a iubit cu actorul britanic Jonny Lee Miller după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Hackers” din 1995.

Cei doi amorezi s-au căsătorit în 1996, devenind unul dintre cele mai nonconformiste cupluri, remarcându-se pentru modul lor neconvențional de a-și împărți sentimentele. Mariajul lor s-a încheiat după trei ani, cei doi rămânând prieteni apropiați și în prezent.

Val Kilmer

Angelina Jolie și Val Kilmer au fost implicați într-o relație în perioada anilor ’90, însă detalii specifice despre această relație sunt destul de puține și au rămas în mare parte în sfera speculațiilor și zvonurilor.

Cei doi actori s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Alexander din 2004, regizată de Oliver Stone, unde au jucat rolul părinților cuceritorului Alexandru cel Mare.

Protagonistul din Batman Forever a fost cucerit complet de frumoasa șatenă, mărturisind, ulterior, că ”Abia așteptam să o sărut pe Angie, să-i cumpăr un Gulfstream jet și să am V + J pictat în culorile curcubeului”.

Billy Bob Thornton

Una dintre cele mai cunoscute relații ale Angelinei Jolie a fost cea cu actorul Billy Bob Thornton. Povestea lor de iubire a fost învăluită de drame, controverse, pasiune și ritualuri bizare care au captat atenția publicului.

Cei doi artiști s-au cununat în anul 2000, la puțin timp de când s-au cunoscut. A fost dragoste la prima vedere, iar focul iubirii lor a ars mai puternic decât orice torță.

Unul dintre gesturile frapante pe care obișnuiau să le facă în public era să poarte fiecare, la gât, o sticluță ce conținea sângele partenerului său. legată de un colier. Jolie și Thornton au divorțat trei ani mai târziu.

Vezi și Angelina Jolie, o nouă apariţie îngrijorătoare în public. Pare mai slabă ca niciodată, chipul vedetei trădează multe. Foto

Colin Farrell

Nici Colin Farrell nu a putut rezista farmecelor frumoasei actrițe. Potrivit zvonurilor, cei doi s-ar fi iubit nebunește în perioada 2003-2004, însă niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația.

Motivele presupusei lor despărțiri nu au fost făcute publice, însă este posibil ca programul lor încărcat și presiunea mediatică să fi contribuit la sfârșitul idilei.

Amândoi actorii și-au continuat carierele în lumea filmului și și-au păstrat viețile personale cât se poate de private, după această experiență. Deși relația lor nu a fost una de lungă durată, legătura lor din trecut a rămas o amintire interesantă pentru fani și pentru industria cinematografică în ansamblu.

Jenny Shimizu

Înainte de a fi implicată cu bărbați celebri, Angelia Jolie a avut o relație cu modelul Jenny Shimizu. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Foxfire” în 1996 și au avut o relație pasională.

Shimizu a vorbit deschis despre relația lor în interviuri ulterioare, confirmând că au fost într-adevăr îndrăgostiți, iar Angelina Jolie a mărturisit că, la un moment dat, s-ar fi gândit și la căsnicie.

Nicolas Cage

Un alt actor celebru despre care se zvonește că ar fi trecut prin așternuturile faimoasei dive ar fi nimeni altul decât Nicolas Cage, partenerul ei de pe marile ecrane din filmul Gone in 60 seconds, apărut în anul 2000.

Cele două staruri ar fi fost văzute împreună în ipostaze mai mult decât prietenoase, stârnind curiozitatea publicațiilor mondene ale acelor vremuri. Cu toate acestea, nici Jolie, nici Cage nu au confirmat existența unei idile.

Mick Jagger

Zeul rock-ului american, Mick Jagger ar fi fost vrăjit de frumusețea și senzualitatea Angelinei Jolie din prima secundă în care ar fi privit-o, potrivit speculațiilor decadelor trecute.

Artistul a cunoscut-o pe Jolie atunci când a cooptat-o pentru a juca în videoclipul pentru piesa ”Anybody Seen My Baby”, spunându-i biografului Christopher Andersen că s-ar fi speriat de cât de mult o place.

Deși au apărut diverse zvonuri, de-a lungul anilor, potrivit cărora cei doi ar fi avut mai mult decât o relație profesională, niciunul dintre staruri nu a confirmat presupul amor.

Vezi și O româncă le-a machiat pe Angelina Jolie și Selena Gomez. Make-up artistul care face furori în străinătate de 20 de ani

Timothy Hutton

Actorul și frumoasa șatenă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Playing God” din 1997, unde gurile rele spun că s-ar fi înfiripat o idilă destul de fierbinte.

Relația lor a atras atenția mass-media și a fost subiect de speculații pentru o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, legătura lor amoroasă a durat extrem de puțin, iar detalii specifice despre perioada în care au fost împreună sunt relativ puține.

În general, atât Jolie, cât și Hutton, au fost destul de discreți în privința viețile lor private, iar informațiile despre relația lor sunt limitate.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei și și-a rupt piciorul
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Capital.ro
Locul din România în care va fi construit un viaduct spectaculos. Costurile se ridică la sute de milioane de lei
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
EXPLOZIE la o FABRICĂ de ARMAMENT din BERLIN! Alertă în GERMANIA
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro