Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu în Dubai. Ce plan a pus la cale după despărțirea de Alex Bodi

Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu în Dubai. Ce plan a pus la cale după despărțirea de Alex Bodi
Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu în Dubai și ce lovitură pregătește?

Bianca Drăgușanu a avut o întâlnire secretă în Dubai, la scurtă vreme după ce a anunțat o nouă despărțire a cuplului. Cu cine s-a văzut fosta asistentă de televiziune și ce pune la cale?

Bianca Drăgușanu, întâlnire secretă în Dubai. Ce pune la cale vedeta?

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi, iar imediat după asta a dat fuga în Dubai. Se pare că designer-ul a luat câteva decizii importante cu privire la cum vor decurge lucrurile în viața ei, astfel se va canaliza pe alte lucruri de acum încolo. Energia ei se va duce în afaceri și distracție, dar în primul rând către fiica sa. O destinație mai bună pentru combinația de muncă și plăcere nici că se putea să fie alta decât Dubai. Așadar, Bianca a plecat zilele trecute către destinația dorită, loc unde s-a întâlnit cu o prietenă celebră – Ramona Gabor. Bianca a intrat în pâine încă de la decolare, imediat făcând publicitate la parfumul pe care l-a lansat sora mai mică a Monicăi Gabor acolo. Printre mese la restaurante de lux și distracții, Bianca și-a făcut timp de discuții importante de afaceri. Fosta prezentatoare de televiziune vrea să-și extindă domeniul de business.

„Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsoi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai”
Sursa din anturajul Biancăi Drăgușanu (Sursa: wowbiz.ro)

CU cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu la Dubai, după despărțirea de Alex Bodi? Blondina pregătește o afacere imensă
Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu la Dubai, după despărțirea de Alex Bodi? Blondina pregătește o afacere 

De ce s-au despărțit?

Un apropiat de-al cuplului format din Bianca și Alex Bodi a a susținut că o altă ruptură dintre cei doi și-a făcut apariția în urma lanțului de tensiuni și scandaluri dintre ei. Din păcate, mai existau foarte puține momente liniștite și armonioase în familie, iar amândoi și-au dat seama că nu au de ce să mai stea împreună. Mai mult decât atât, se pare că interesele diferite și-au spus cuvântul, ei fiind pe paliere total diferite.

„Dar și Bianca, și iubitul ei, au interese total diferite, afaceri pe alte paliere, nu au, de fapt, timp să se consume în asemenea discuții și asemenea certuri. Pentru că, să ne înțelegem, ei nu știuau să se certe așa cum se petrece într-o familie obișnuită, la ei certurile erau îngrozitoare”, a spus sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI