Bianca Drăgușanu, șantajată de Alex Bodi?! Ce s-a întâmplat, de fapt, după bătaia de acum o lună

Bianca Drăgușanu, șantajată de Alex Bodi?! Ce s-a întâmplat, de fapt, după bătaia de acum o lună
Bianca Drăgușanu a ajuns, după o lună, să-și ridice certificatul de la IML

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este pe departe de a se fi terminat. În urmă cu o lună imaginile cu Bianca plină de vânătăi și de-abia ținându-se pe picioare a umplut media românească. Era clar că vinovatul pentru stare blondinei era Alex Bodi, dar la vremea aceea nu dăduse nimeni nicio declarație. Acum lucrurile au evoluat, și nu în bine.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, despărțire totală sau nu

În urmă cu o lună Bianca Drăgușanu era văzută mai rău ca oricând, tumefiată și de-abia ținându-se pe picioare. Deși existau bănuieli, nimeni nu a crezut că Alex Bodi ar fi putut să o bată atât de rău. Dar iată că, în cele din mră, s-a dovedit că el este cel care a făcut asta. Cei de la cancan.ro, acum, ca și atunci, au reușit să afle ce face Bianca Drăgușanu.

În ultima relatare a publicației amintite aflăm că blonda a reușit, la mai bine de o lună de la inciddentul de groază, să ajungă la IML. Diva, conform cancan.ro, ceruse un certificat medico-legal, dar din motive neelucidate, nu a ajuns să-l ridice. Se pare că Alex Bodi ar fi, din nou, vinovatul pentru faptul că Bianca Drăgușanu nu și-ar fi ridicat până ieri certificatul medico-legal.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o adevărată telenovelă
Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi face subiectul pesei de cancan

Ceea ce pare și mai ciudat, deși vinovat, Alex Bodi este cel care o acuză pe Bianca de infideșitate, ba mai mult, recentele informații publicate aici, îl arată pe violentul partener al divei, ca fiind nevinovatul.

„Nu am de ce să mă supăr. Eu am luat-o din „priviri”…cum a fost cu mine e ceva, acum că e singură sau ce a făcut în trecut e problema ei. Nu mă leagă nimic de ea, deci e liberă și deschisă la orice. Zi bună!”, a replicat Bodi pe facebook.

Telenovela continuă, încă nu știm cum

După ce și-a ridicat certificatul medico-legal, conform celor declarate de ea, bineînțeles, Bianca Drăgușanu și-ar fi făcut bagajul și se pregătește de plecare, undeva, unde e cald și plin de luxul cu care s-a obișnuit. Nu o spunem noi, nu, chiar Bianca Drăgușanu, blonda divă din showbiz-ul românesc, pe rețelele de socializare.

”Si am plecat in vacanta, exact ce aveam nevoie! Ghiciti unde? Va dau un indiciu: este un loc calduros asa ca mi-am luat o geanta plina de ochelari de soare!”, a scris diva sexy pe contul personal de Instagram.

Suferința este mare, după câte se vede, și de aceea blonda are nevoie de soare, căldură și lux. Ca să-și revină după teroarea din ultima lună de zile.