Cu cine s-a împăcat Jador. Clipe unice: „E un om care mă liniștește psihic”

Cu cine s-a împăcat Jador. Clipe unice: „E un om care mă liniștește psihic”
Jador și-a călcat pe inimă. Pe cine a căutat

Jador a decis să își calce pe orgoliu și să se împace cu o persoană extrem de importantă din viața lui! Chiar dacă fanii nu credeau că există cale de întoarcere, fostul concurent de la Survivor a surprins pe toată lumea.

Jador, împăcarea anului! Ce a făcut artistul

Mulți fani au suferit în momentul în care au aflat că Jador și Bogdan Mocanu s-au certat și nu își mai vorbesc. Se pare că aceștia nu au putut să reziste prea mult timp fără să discute, așa că au făcut un pas înainte și au uitat de probleme.

Se spune că prietenul la nevoie se cunoaște, așa că Jador și Bogdan Mocanu au îngropat securea războiului pentru a se ajuta unul pe celălalt.

Jador și Bogdan Mocanu au uitat de probleme. Cum s-au împăcat cei doi

Unul dintre cântăreți a decis să discute despre relația de prietenie, explicând că legătura pe care o au este mult prea puternică pentru a fi distrusă de divergențe.

„Referitor la situația cu Jador, nu cred că se cheamă împăcare. Pur și simplu e un om care mă liniștește psihic și vice-versa.

Noi am vorbit zilele astea pentru că aveam nevoie de sfatul celuilalt și pentru mine o să rămână toată viața fratele meu.”, a transmis Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Ce s-a întâmplat între artiști: ‘El m-a sunat primul’

De asemenea, Bogdan Mocanu a dezvăluit cine a făcut primul pas pentru a ajunge la împăcare. Se pare că Jador și-a călcat pe inimă și l-a sunat pe artist pentru a cere sfatul unui om în care are mare încredere.

Nici Bogdan Mocanu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta s-a bucurat enorm după ce prietenul său l-a ajutat cu privire la o problemă, explicând că Jador îi este aproape la bine și la greu mereu.

Acesta a povestit că artistul încearcă să îl convingă să își cumpere o casă pentru a se bucura de propria locuință, așa că maturitatea de care a dat dovată fostul concurent de la Survivor cu privire la acest subiect l-a uimit pe cântăreț.

„El m-a sunat primul pentru că problema lui era prioritară, dar și eu i-am ceut sfatul după și mi-a fost alături. El mă bate și la cap să-mi iau o casă și chiar apreciez asta.

Aici se face diferența dintre prieteni și cunoștințe. Este una dintre puținele dăți când maturitatea și cei doi ani pe care îi are în fața mea și-au spus cuvântul și apreciez asta.”, a mai spus artistul.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe