Adevărul despre Jador a ieșit la iveală. Unul dintre prietenii lui a rupt tăcerea

Adevărul despre Jador a ieșit la iveală. Unul dintre prietenii lui a rupt tăcerea
Adevarul despre Jador a iesit la iveala

De când a participat la Survivor România, Jador a căpătat și mai multă popularitate în rândul românilor. Celebrul manelist a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu Bogdan Mocanu. De ce s-au certat, de fapt, cei doi artiști. Adevărul a ieșit acum la iveală. Unul dintre prietenii lui a rupt tăcerea.

Adevărul despre Jador a ieșit la iveală

Toată lumea știe despre prietenia dintre Jador și Bogdan Mocanu. Cei doi cântăreți de manele s-au cunoscut pe vremea când erau ambii concurenți la emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D. Deși în numeroase rânduri Jador a vorbit frumos despre Bogdan Mocanu, pe care l-a considerat dintotdeauna „fratele” lui, iată că situația s-a schimbat în ultima vreme.

Învitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, fostul Faimos de la Survivor România le-a dezvăluit fanilor săi că s-a certat cu bunul său prieten Bogdan Mocanu, pe care l-a acuzat de faptul că s-ar fi schimbat, devenind „îngâmfat, gelos și inconștient”. Deși cei doi nu au revenit încă la sentimente mai bune, Jador a mărturisit că va încerca să se împace cu cel mai bun prieten al său.

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac. Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun.

El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu în cadrul rubricii „Sosuri Iuți” de La Măruță, de pe PRO TV.

De ce s-a supărat Bogdan Mocanu pe Jador

Jador a mărturisit care este motivul pentru care Bogdan Mocanu s-a supărat pe el. De asemenea, manelistul spune că tensiunile dintre cei doi vor trece, la un moment dat, deoarece prețuiesc legătura lor.

„S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea.

Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat fostul concurent de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI