Cu cine s-a cuplat fosta vedetă Exatlon. Giani Kiriță i-a șocat pe toți când a apărut tocmai cu ea la o petrecere

Cu cine s-a cuplat fosta vedetă Exatlon. Giani Kiriță i-a șocat pe toți când a apărut tocmai cu ea la o petrecere
Giani Kiriță s-a afișat cu noua iubită

Giani Kiriță a uitat de burlăcie! Cunoscutul sportiv a pus ochii pe o brunetă focoasă, tatuată și vuluptoasă. Iată imagini cu fostul fotbalist alături de noua cucerire!

Noua cucerire a lui Giani Kiriță

Fostul prezentator de la „Vulturi de noapte” de la Kanal D și-a etalat proaspăta cucerire! Cunoscutul sportiv a pus mâna pe o brunetă focoasă, tatuată și voluptoasă. Imaginile de senzație cu cei doi au fost surprinse la un party cu spumă, la piscină. Fostul star din Ștefan cel Mare poate să uite de burlăcie, pentru că după cum se vede că o cuprinde pe tânără se pare că-i cam place de aceasta. Conform cancan.ro, imaginile sunt din weekend-ul trecut, de când fostul concurent de la Exatlon a fost să se relaxeze la una dintre cele mai luxoase piscine de lângă Capitală, în complexul Ambasad’Or.

Giani este deja de multă vreme cunoscut pentru apetitul său de frumos, iubește femeile și a avut parte de-a lungul timpului să pună mâna pe unele din cele mai dorite, așa că nu e de mirare că nici la ultima ieșire nu a putut să stea cumminte. După ce fostul dinamovist a fost mai atent cu aceasta, bruneta abia dacă s-a mai putut dezlipi de fostul moderator.

Giani Kiriță are o nouă cucerire (Sursa Foto: cancan.ro)
Giani Kiriță are o nouă cucerire (Sursa Foto: cancan.ro)

„Când vedeam o femeie parcă vedeam lingouri de aur”

„La un moment dat, atat eu, cat si Cazacu, cand vedeam o femeie parca vedeam lingouri de aur. La modul cel mai sincer! Era normal! Noi stateam izolati, numai unul cu altul, si atunci cand aparea in fata ta o fata, mama, era soc. Ne uitam la toate!!! Imi amintesc insa ca era o blondina, mama, mama… Si acum ma gandesc la ea, sau la cum aratau si grecoaicele alea. Ne lua salvarea cand le vedeam, iti dai seama…”
Giani Kiriță

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI