Cu cine poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi lovitura deceniului în media

Cu cine poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi lovitura deceniului în media
Cu cine poate semna Mihai Bendeac dupa plecarea de la Antena 1. Ar fi lovitura deceniului in media

Plecarea lui Mihai Bendeac i-a luat prin surprindere pe fanii postului Antena 1. Vedeta a intrat în conflict cu producătorii show-ului iUmor, iar acum zvonurile spun că celebrul actor ar putea semna cu o altă televiziune importantă din România, după încheierea contractului cu trustul Intact.

Mihai Bendeac, jurat la Românii au talent?

Mihai Bendeac trece prin momente delicate, după ce în urmă cu două săptămâni, actorul a plecat furios din mijlocul filmărilor de la iUmor, determinat fiind să-și rezilieze contractul cu cei de la Antena 1.

După conflictul cu producătorii proiectului care l-a consacrat la Antena 1, conform celor de la Cancan, Mihai Bendeac ar putea semna cu PRO TV și să ocupe un scaun de jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent.

În aceste zile, Mihai Bendeac s-ar afla la tratative pentru a-și negocia rezilierea contractului cu Antena 1. Cu toate acestea, actorul ar putea să se angajeze la postul concurent, PRO TV, destul de curând.

Nu este prima dată când controversatul actor primește o ofertă din partea trustului din Pache Protopopescu. De altfel, Mihai Bendeac a fost ofertat în 2021, când Florin Călinescu a demisionat de la PRO TV, iar scaunul său de jurat rămăsese vacant.

Cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac la iUmor

Actorul a refuzat, atunci, să plece la PRO TV, din cauza contractului pe care-l avea semnat, la vremea respectivă, cu Antena 1. Însă, acum, fanii vedetei se întreabă dacă nu cumva Bendeac ar reconsidera oferta celor de la Românii au Talent, pentru a ocupa un loc la masa juriului.

Între timp, Mihai Bendeac a fost înlocuit la iUmor cu stand-uperul Costel Bojog. Simpaticul actor a primit cu entuziasm provocarea de a face parte din proiectul de la Antena 1.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților.

Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a declarat Costel Bojog la Antena 1.

Citește și Ce salariu ar avea Mihai Bendeac la iUmor. Actorul nu era cel mai bine plătit jurat, dar tot a pierdut o sumă frumuşică