Ce salariu ar avea Mihai Bendeac la iUmor. Actorul nu era cel mai bine plătit jurat, dar tot a pierdut o sumă frumuşică

Plecarea lui Mihai Bendeac a șocat audiența televiziunii Antena 1, întrucât nimeni nu se aștepta ca marele actor să renunțe să mai facă parte din proiectul televizat care l-a consacrat, în ultimii ani. Ce salariu incredibil primea colegul Deliei și al lui Cheloo de la masa juriului. 

Câți bani ar fi primit Mihai Bendeac pentru jurizarea momentelor la iUmor

Mihai Bendeac ar fi primit o sumă frumoasă de bani, pentru a face parte din juriul emisiunii iUmor de la Antena 1.

După ce actorul ar fi refuzat să se mai întoarcă la filmările sezonului 12 al show-ului, se pare că protagonistul piesei Bani din Cer ar fi primit un onorariu mai mult decât decent pentru a fi jurat la iUmor.

În urma unui incident neplăcut, Mihai Bendeac ar fi plecat de la iUmor și s-ar fi supărat atât de tare, încât nu le-ar mai fi răspuns la telefon celor din producția emisiunii TV.

În privința salariului său de la iUmor, foarte mulți internauți au crezut că Mihai Bendeac ar fi fost cel mai bine plătit jurat de la pupitrul emisiunii, însă, conform celor de la Cancan, actorul ar fi încasat suma de 7.000 de euro pentru a juriza momentele celor mai amuzanți comedianți ai țării la iUmor.

Mai mult de atât, Mihai Bendeac ar fi câștigat cu 3.000 de euro mai puțin decât colegul său, Cheloo, artistul de la Paraziții fiind remunerat cu 10.000 de euro pentru rolul său la masa juriului.

În anul 2017, Dănuț, tatăl lui Mihai Bendeac, l-ar fi dat de gol pe celebrul actor. Din declarația sa de avere, celebrul actor ar fi primit, acum cinci ani, un salariu de 7.000 de euro pe lună pentru aparițiile sale în cadrul show-ului iUmor.

Cea mai mare parte a banilor încasați de Bendeac în urma contractului semnat cu Antena 1 a fost transferată într-un cont care aparține tatălui său, cu titlu de cadou (365.060 de lei, adică 81.000 de euro, sumă provenită din drepturi de autor).

De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor

În urmă cu mai bine de 10 zile, Mihai Bendeac ar fi decis să plece definitiv de la iUmor și ar fi plecat în mijlocul filmărilor pentru sezonul 12 al emisiunii, după ce s-ar fi certat crunt cu producătorii proiectului.

Potrivit unor surse din cadrul echipei de producție de la Antena 1, într-una dintre pauzele de filmări, Mihai Bendeac s-ar fi fi supărat pe colegii săi, după ce aceștia l-au filmat, pe ascuns, când stătea afară și viziona un clip în care actorul Mugur Mihăescu îi critica pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și în pandemie.

Actorul l-ar fi ironizat pe colegul său de breaslă în stilul său caracteristic, iar cei din producție l-ar fi avertizat că vor face publice imaginile.