Când începe emisiunea Îmi Place Dansul de la Kanal D. Jurații celebri sunt pregătiți de spectacol

Când începe emisiunea Îmi Place Dansul de la Kanal D. Jurații celebri sunt pregătiți de spectacol
Când începe emisiunea Îmi Place Dansul de la Kanal D

Kanal D le pregătește telespectatorilor, pentru această toamnă, un show internațional regăsit în lume sub numele ”The Dance Floor” – ”Îmi Place Dansul”. Când începe emisiunea cu și despre dans?

Când începe emisiunea ”Îmi Place Dansul” de la Kanal D

Kanal D vine, din această toamnă, cu un nou show internațional de anvergură, ”The Dance Floor”, fiind titlul formatului original, regăsindu-se în România sub numele de ”Îmi Place Dansul”. Este vorba despre o competiție intensă, care combină dansul cu lupta și reușita de a fi cel mai bun.

Când începe emisiunea Îmi Place Dansul de la Kanal D. Jurații celebri sunt pregătiți de spectacol
Cristina Mihaela Dorobanțu și Victor Slav vor fi gazdele show-ului cu și despre dans

Formatul internațional este sub bagheta creatorului formatului ”My Style Rocks”, regăsit în țara noastră sub numele ”Bravo, ai stil!”, o competiție cu și despre stil, ce a devenit din primul sezon un fenomen. În noua emisiune, concurenții vor intra în competiția dansului și vor începe să demonstreze, telespectatorii urmărindu-le evoluția în mai multe stiluri de dans.

Jurații sunt pregătiți de spectacol

Emisiunea debutează la finalul acestei luni, pe 31 august, și poate fi urmărită pe micile ecrane în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00. Gazde ale emisiunii vor fi Victor Slav, fost prezentator al emisiunii ”Vulturii de noapte” și Cristina Dorobanțu, fostă mână dreaptă în competiția ”Bravo, ai stil!”. Să nu uităm de jurați, căci competiție fără ei nu se poate. Pașii stângi ai curajoșilor concurenți vor fi urmăriți îndeaproape de Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL. Câștigătorul competiției va intra în posesia unui premiu frumos de 100.000 de lei.

Entuziasmată de revenirea sa într-un astfel de format, mulți având-o în memorie ca jurat din formatul ”Dansez pentru tine”, este Beatrice Rancea. Artista s-a întors recent din Balcic, pentru a-și încărca bateriile pentru cel mai spectaculos show televizat de dans. Așadar, din data de 31 august, poți urmări pe Kanal D coregrafii spectaculoase, pe stiluri diverse de dans, într-un platou impresionant, special creat pentru acest tip de show.