Cu cine joacă Simona Halep astăzi. Și-a aflat adversara dificilă din turul secund

Cu cine joacă Simona Halep astăzi. Și-a aflat adversara dificilă din turul secund
Simona Halep joacă astăzi de la ora 19:00 în turul doi la Roma

Simona Halep și-a aflat adversara zile de astăzi în turneul de la Roma din turul doi. Adversarea jucătoarei noastre a avut un meci relativ ușor în calficările turneului. Până la acest moment rezultatul întâlnirilor dintre Simona Halep și jucătoarea de 33 de ani, arată 9 victorii pentru româncă.

Angelique Kerber celebrează victoria Turneul WTA Tour 1000 de la Roma

Angelique Kerber s-a calificat în runda a doua, la turneul WTA Tour 1000 de la Roma, cu o performanță împotriva jucătoarei din Franța, Alizé Cornet. Kerber și Cornet au reușit să-și înceapă meciul mult mai târziu decât era planificat.

Sub reflectoarele de pe Campo Centrale, numărul unu german s-a dovedit a fi jucătorul cu nervi mai puternici. Angelique Kerber și-a apărat șansele împotriva adversarei sale, franțuzoaica Cornet. Jucătoarea Alizé Cornet a recunoscut victoria nemțoaicei Kerber fiind, în cele din urmă, una ușoară. Kerber a câștigat împotriva franțuzoaicei cu 6: 2 și 7: 5 și se întâlnește în runda a doua cu Simona Halep.

Simona Halep vs Angelique Kerber în turul doi la Roma

Simona Halep își apără astăzi titlul de la italian Open împotriva unui dușman cunoscut, Angelique Kerber. Halep a început sezonul 2021 cu o performanță decentă. Românca a ajuns în sferturile de finală atât ale Trofeului Gippsland, cât și ale Australian Open. Apoi s-a retras din runda a doua de la Miami, invocând o accidentare la umărul drept.

Sezonul de zgură al româncei a început la Stuttgart, unde a pierdut în fața Arynei Sabalenka în semifinale. Ea a mai jucat la Madrid săptămâna trecută, unde a fost înfrântă, surprinzător, de Elise Mertens în runda a treia, în ciuda câștigării primului set.

Între timp, Angelique Kerber s-a străduit să-și găsească forma în acest sezon. Nemțoaica are până acum un record de 7-8 victorii în 2021. Este clar că va căuta să aibă un traseu cât mai lung la Roma. Turneul este și un bun loc de pregătire, atât pentru ea, cât și pentru Simona, înainte de Roland Garros.

La întâlnirile directe, Simona Halep conduce în fața nemțoaicei Angelique Kerber cu o marjă de 6-5. Cele două jucătoare s-au confruntat ultima dată în sferturile de finală ale Eastbourne Open 2019, unde Kerber a câștigat.

Simona este cap de serie la turneul italian

Simona Halep intră în meci ca favorită pe hârtie. Forma și stilul ei de joc, în special pe zgură, îi oferă un avantaj distinct în această întâlnire. Angelique Kerber are destule în arsenalul ei ca să-i facă față Simonei, spun analiștii.

Halep este unul dintre cei mai buni jucători din turneu în prezent. Românca va căuta să-și folosească viteza și consistența pentru a domina meciul de la început. Tânăra de 29 de ani este cunoscută pentru că lovește foarte bine chiar și din poziții dificile. Simona Halep va încerca să dicteze jocul încercând să o alerge pe tot terenul pe Kerber.

Meciul se va disputa astăzi 12 mai, pe Grand Stand Arena“, începând ora 19.00, ora României. Partida va fi pe Digi Sport 2, post care transmite Italian Open în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI