Pe cine a iubit Prințesa Diana, de fapt. Cu el voia să se mărite, nu cu Prințul Charles

Pe cine a iubit în secret Prințesa Diana?

Povestea iubitei Prințese Diana reprezintă un interes  și-n zilele noastre, mai cu seamă înn rândul celor care au devenit mai interesați de Familia Regală a Marii Britanii după notorieteta foștilor duci de Sussex. Iată cine a fost iubirea cea mare a Prințesei inimilor! Cei doi au fost surprinși în tandrețuri.

Povestea de iubire secretă a Prințesei Diana

Dispariția șocantă și bruscă a Prințesei Diana este și azi un subiect delicat nu numai pentru britanici, ci pentru toți oamenii din întreaga lume care i-au apreciat figura blândă și prezența de neegalat a acesteia. Deși provenea dintr-o familie bună și a trăit alături de privilegii deosebite la care mulți visau, viața ei a fost plină de momente de durere.

S-a căsătorit cu Prințul Charles în timpul în care acesta era înconjurat de pretendente, dar nu a simțit că el va fi bărbatul care să o facă fericită. Charles chiar fusese iubitul surorii sale în adolescență. După o despărțire dureroasă, și-a regăsit din nou puterea de a zâmbi, iar cel căruia i-a datorat ultimele clipe de fericire a fost Dodi Al-Fayed. Destinele lor au fost crunte, legate de iubire și de moarte.

Prințesa Diana și Dodi al-Fayed
Prințesa Diana și Dodi al-Fayed

De cine s-a îndrăgostit în seret?

Toată lumea știe de iubirea interzisă dintre ea și Al-Fayed, dar foarte puțini cunosc faptul că Diana a avut o iubire secretă și era la un pas să se căsătorească cu un alt prinț, tot din Familia Regală a Marii Britanii. Biograful regal Andrew Morton a fost cel care a făcut dezvăluirile conform cărora Prințesa și-ar fi dorit să-și trăiască viața alături de Andrew, fratele mai mic al Prințului Charles. Cei doi s-au fi cunoscut când Diana era încă la Sandringham.

Prințesa Diana alături de Prințul Andrew
Prințesa Diana alături de Prințul Andrew

„Poate ca i-ar fi fost mult mai bine cu el

Există și o dovadă a apropierii lor – o fotografie care a făcut înconjurul internetului. Cetățenii britanici au rămas înmărmuriți la cele văzute, gândindu-se că i-ar fi fost mai bine într-un mariaj cu fiul cel mic al Reginei Elisabeta, astfel poate neavând același sfârșit tragic. Mulți știu că Prințesa nu a fost fericită în căsătoria cu Charles, iar că singura mare bucurie trăită alături de el a fost că a devenit mamă. Ipostaza în care au fost surprinși Andrew și Diana este probabil să fi avut loc în luna martie a lui 1990, vreme în care aceasta părăsea spitalul din Portland după ce își vizitase cumnata, ducesa de York, devenită proaspăt mămică.

  • ”Printul Andrew s-a gandit mult la Diana, poate ca i-ar fi fost mult mai bine cu el”, sustine o voce din anturajul lor, conform avantaje.ro.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI