Cine este, de fapt, bruneta care a fost alături de Iohannis la Ziua Marinei. Legături dubioase și o mare surpriză: cine a adus-o la Cotroceni

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alături de Iohannis la Ziua Marinei. Legături dubioase și o mare surpriză: cine a adus-o la Cotroceni
Cine este, de fapt, bruneta care a fost alături de Iohannis la Ziua Marinei. Legături dubioase și o mare surpriză: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alături președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna elegantă prezentă la întrunirile oficiale ale președintelui, are o biografie mai mult decât interesantă.

Cine este bruneta care a fost alături de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni și ce legături dubioase are

Delia Dinu este în slujba președinției încă de pe vremea lui Traian Băsescu. În vârstă de 46 de ani, Delia Dinu a ajuns consilier în cadrul compartimentului de protocol al Administrației Prezidențiale în anul 2005, după ce petrecuse 12 ani în cadrul Serviciului de Protecție și Pază.

Astfel, în 2008, a fost numită șefă a Protocolului președintelui Traian Băsescu, apoi a fost numită în funcția de Consilier de Stat în cadrul aceluiași departament. În 2016, Delia Dinu a fost numită Consilier Prezidențial, în mandatul președintelui Klaus Iohannis, funcție în care se regăsește și acum.

Delia Dinu este cea care l-ar fi ”vrăjit” pe Mircea Geoană la alegerile prezidențiale
Delia Dinu este cea care l-ar fi ”vrăjit” pe Mircea Geoană la alegerile prezidențiale

Delia Dinu l-ar fi vrăjit pe Mircea Geoană cu flacăra violet

Există multe povești țesute în jurul misterioasei brunete de lângă președinte. Se spune că ea ar fi vinovată de învingerea lui Mircea Geoană, când acesta din urmă și-ar fi pierdut cuvintele din motive neștiute în timpul unei dezbateri cu Traian Băsescu.

Unii spun că au fost atacuri energetice (n.red. flacăra violet) pe care oameni din echipa lui Băsescu le-au aruncat asupra lui Mircea Geoană. Mulți au crezut că este vorba despre Delia Dinu, după cum spunea Mircea Geoană.

Ce spunea Mircea Geaonă după ce și-ar fi pierdut cuvintele inexplicabil

Eu am văzut în timpul dezbaterii respective oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu (parapsihologie, n.r.), postați în dreapta camerei de luat vederi. Își făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu știu, dar eu i-am văzut cu ochii mei, îi știu cine sunt. Și i-am văzut i la Cotroceni, în timpul discuțiilor cu partidele politice. Același cetățean, stând liniștit, într-un colț”, spunea Mircea Geoană în 2009.

Chiar și Corneliu Vadim Tudor o bănuia pe Delia Dinu că se ocupă cu lucruri mai puțin ortodoxe, alături de Elena Udrea.

Vadim Tudor, despre Delia Dinu, consilier al lui Traian Băsescu

De câteva luni încoace, mai mulți emisari ai lui Băsescu (în special femei) aleargă, în neștire, de la un capăt la altul al țării, calcând pragul unor persoane cu însușiri paranormale. Nu vom divulga numele ghicitoarelor, clarvăzătoarelor și vrăjitoarelor, nici localitățile unde stau acestea, fiindcă nu vrem să pățească ceva. Vom destăinui, însă, identitatea a doua persoane care n-au altă treabă și bat foarte des la ușa lor: Elena Udrea și Delia Dinu, aceasta din urmă fiind bruneta aceea tunsă scurt, care îl ajută pe Băsescu la festivitatile de decorare, ea fiind șefa Protocolului.

Ce le întreba Delia Dinu pe ghicitoarele la care ar fi apelat

Invariabil, mesagerii Chiriașului de la Cotroceni le întreabă pe cele la care apelează: ,,Va obține dl. Băsescu al doilea mandat de președinte?”. Și tot invariabil, de parcă ar fi înțelese între ele, acestea răspund: NU! Unele, mai temerare, zic și mai mult: că nici nu apucă alegerile și va cădea secerat de boală. ,,Nu puteți să faceți ceva ca să câștige, totuși, alegerile, fiindcă a făcut atâta bine, la atâția oameni?’ – plusează slugile de la Cotroceni. Răspunsul e tot categoric: NU!”, scria Vadim Tudor în România Mare în 2009, înainte de alegeri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI