01 iul. 2022 | 12:55

Cu cine a semnat Marius Șumudică. E oficial!

Sport
Cu cine a semnat Marius Șumudică. E oficial!
Cu cine a semnat Marius Șumudică, după doar 10 meciuri Al Shabab?

Revenit în țară, la un moment dat, după rezilierea contractului în Turcia, Marius Șumudică prelua CFR Cluj. Nu a durat mult, iar patronul clujenilor lua decizia de a-l demite. Extrem de supărat pentru decizie, Șumi lua din nou drumul străinătății, semnând un contract cu Al Shabab. Numai că, după doar 10 meciuri, așa cum relata Playsport.ro, antrenorul român lua decizia de a pleca. Tot cei de la Playsport sunt cei care au aflat cu cine a semnat Marius Șumudică, iar totul e oficial.

Cu cine a semnat Marius Șumudică, după doar 10 meciuri Al Shabab?

Titratul antrenr român, ajuns la 51 de ani, se pare că nu a avut o viață ușoară la Al Shabab. Așa cum spuneam, cei de la Playsport au relatat despre tensiunile dintre Marius Șumudică și patronii echipei Al Shabab.

Totul a culminat cu decizia de a pleca de la echipă, după doar 10 partide jucate în campionatul din Arabia Saudită. Având în vedere că după toate cele 10 partide jucate, Al Shabab era pe locul 4, este cu atât mai surprinzătoare decizia sa de a pleca.

Conform unor surse, preluate de publicație, Marius Șumudică s-a înțeles, în cele din urmă, cu cei de la Al-Raed. Echipa este ocupanta locului 12, cu 33 de puncte.

Conform clasamentului din campionat, Al-Raed este în pericol de a retrograda în a doua ligă competițională, dar mai sunt șanse să scape. Ceea ce este la fel de surprinzător, indiferent de ce se va întâmpla cu echipa, e că Marius Șumudică a bătut palma pentru a antrena echipa din sezonul viitor, mai spune Playsport.

Al-Raed, în pericol de retrogradare, chiar dacă are jucători experimentați

Trecerea lui Marius Șumudică la Al-Raed este deja oficială, pentru sezonul viitor. Dar, în acest moment, viitoarea echipă a românului trece printr-o perioadă delicată, deși are în lot un număr impresionant de jucători experimentați și bine plătiți.

Vorbim aici , de exemplu, de „Iago Herrerin, fost portar la Athletic Bilbao, Christian Atsu, extremă stânga care a trecut pe la Porto, Chelsea și Newcastle, sau Eder. Internaționalul portughez are 35 de apariții în prima reprezentativă. A completat atacul unor formații ca Braga, Swansea, Lille sau Lokomotiv Moscova.”, spune Playsport.

Preluarea echipei Al-Raed a fost anunțată oficial pe contul de Twitter al echipei. Din sezonul viitor Marius Șumudică este așteptat să facă miracole cu lotul actual al celor de la Al-Raed:

„Președintele clubului Al-Raed, domnul Fahd Al-Mutawa, consemnează semnarea contractului cu antrenorul Marius Șumudică, pentru a conduce echipa în următorul sezon.”, se arată în comunicatul clubului.

Rămâne să urmărim ultima etapă din campionat și să vedem dacă echipa va reuși să scape de retrogradare. Vom vedea și dacă Marius Șumudică va rezista aici, mai mult de 10 meciuri, cum s-a întâmplat la Al Shabab.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
TAXA care DISPARE definitiv din România. Iohannis a promulgat legea marți, 14 mai
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro