21 feb. 2024 | 11:33

Cu cine a fost Dana Budeanu colegă de facultate în Anglia. Gafa făcută de vedetă, fanii au taxat-o imediat VIDEO

Monden
Cu cine a fost Dana Budeanu colegă de facultate în Anglia. Gafa făcută de vedetă, fanii au taxat-o imediat VIDEO
Cu cine a fost Dana Budeanu colegă de facultate în Anglia

O dezvăluire surprinzătoare a făcut furori în mediul online! Românii au fost uimiți când au auzit cu cine a fost Dana Budeanu colegă de facultate în Anglia. În timpul unei povești fabuloase, vedeta a făcut însă o gafă ce nu a trecut neobservată și netaxată de fani.

O dezvăluire surprinzătoare

Dana Budeanu nu mai are nevoie de prezentări. Este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, radiografiile pe care le face societății și clasei politice stârnesc de fiecare dată dezbateri intense, unii dându-i dreptate, alții contestându-i criticile.

Cu toate că vorbește rar despre viața sa personală, vedeta își amintește mereu cu plăcere despre perioada studiilor, anii petrecuți în Marea Britanie. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, a fost întrebată care a rămas cea mai frumoasă amintire din facultate. Fără să stea pe gânduri, a vorbit despre o cină anuală organizată în castelul familiei unui coleg.

Cu cine a fost Dana Budeanu colegă de facultate în Anglia?

Dana Budeanu a dezvăluit că a fost colegă de facultate în Anglia cu o persoană care astăzi face parte, oficial, din Familia Regală a Marii Britanii, fără să spună exact despre cine este vorba.

„Toată perioada a fost superbă. Cea mai frumoasă amintire nu a fost absolvirea.

Eu am fost colegă cu cineva care astăzi este chiar în Familia Regală, oficial, și urmează să fie și Regină și, mă rog, băiatul era din această familie. O dată pe an, ne lua pe toți – eram vreo 18, după aia am fost 20 și ceva – și ne ducea la un castel al familiei, unde locuiau părinții lui, departe de Londra, într-un castel, la propriu, unde avea loc această cină fantastică.

Înainte de această cină, toți stăteam cu personalul lor care, de fiecare dată când mergeam, ne făcea ca un fel de training, inclusiv pentru masa care urma să aibă loc și pentru regulile care se aplicau acolo și, după aceea, pentru că am fost trei ani la rând, ne învățau foarte, foarte multe secrete din felul în care se comportau membrii familiilor nobiliare din Anglia.

A fost o experiență fantastică, noi abia așteptam și al doilea și al treilea an, el ne tot spunea pe parcursul anului pentru că era ceva..îți dai seama…minunat, pur și simplu.

Singurul lucru pe care atunci l-am observat a fost legătura afectivă dintre părinții respectivi și copil. Asemeni nouă, el se adresa tatălui său cu „domnule”, lucru valabil și în perioada interbelică la noi”, a povestit Dana Budeanu.

Te-ar putea interesa și: Intervenţia estetică pe care Dana Budeanu a făcut-o în urmă cu mai mulţi ani. Nu te-ai fi aşteptat, a regretat apoi

Vedeta, taxată de fani

În secțiunea de comentarii s-a iscat o dezbatere aprinsă. Mulți cred că ar fi vorba despre Prințul William sau Kate Middleton. Alții au taxat dur o gafă făcută de vedetă: „personajul pendulează între a fi un el și o ea”.

Este posibil ca acest coleg misterios să fi fost, de fapt, Tom Parker-Bowles, a cărui mamă, Camilla, urma să devină Regină a Marii Britanii în momentul în care podcastul lui Damian Drăghici a fost publicat în mediul online.

„Vrea sa insinueze faptul ca a participat la cină și Familia Regală”, „Urmează să fie regină…băiatul era din această familie”…un EL?! Am pierdut eu esența?”, „El va deveni regina”, „Personajul pendulează între a fi un el sau o ea!”,

„Cam neclar acest personaj, coleg de facultate .Viitoarea regină este Catherine, Ducesa de Cambridge care are un frate .Dar familia nu face parte din nobilime ,sunt din clasa de mijloc ,oameni care au reușit în afacere.Si au investit în educația copiilor,două fete și un băiat .Si nu locuiesc într-un castel .Cat despre protocolul in preajma familiei regale,exista multă strictețe,chiar Catherine a trecut printr-o perioadă de pregătire până când a întâlnit regina”,

„Viitoarea regină a Angliei a absolvit Istoria artei la o universitate din Scoția…Auzisem că tipa din videoclip a studiat pe la Londra.”

Te-ar putea interesa și: Dana Budeanu, reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu: ‘Trebuie să inventeze mereu ceva’

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru cei care primesc pensia PRIN POȘTĂ. Anunțul venit chiar astăzi, 27 APRILIE
Capital.ro
Horoscop 28 aprilie 2024. Racii petrec timp de calitate cu cei dragi, Vărsătorii sunt deschiși la noi colaborări
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! ACTELE care SCHIMBĂ totul
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro