Cu ce trebuie sa uzi plantele ca sa se umple de flori. Ingredientul special, care face minuni

Cu ce trebuie sa uzi plantele ca sa se umple de flori. Ingredientul special, care face minuni
Ingredientul cu care să uzi grădina pentru a avea multe flori.

Gospodarii încearcă să aibă grijă de flori așa cum pot mai bine, iar cei mai mulți vor să nu mai apeleze la produsele pline de chimicale pe care le găsesc în comerț. Experții au adus acum în prim-plan un secret ce îți va face grădina să fie plină de flori. Trebuie doar să uzi plantele tale cu un anumit lucru. Ingredientul special pe care este nevoie să îl folosești face minuni din orice grădină uscată și goală.

Cu ce să uzi grădina: vei avea un spațiu plin de flori

Cu siguranță cei mai gospodari oameni vor să aibă grijă cât mai simplu de grădina lor în orice sezon. Aceștia își doresc neapărat ca plantele lor să crească frumos și fără produsele pline de chimicale pe care le găsesc de cele mai multe ori în supermarket-uri.

Află că florile pot crește mari și puternice cu mulți boboci doar cu remedii naturale care nu sunt deloc costisitoare. Mai mult decât atât, ingredientul de care ai nevoie se află cu siguranță în casa ta. Majoritatea doamnelor folosesc orezul în bucătărie pentru diverse preparate, mai cu seamă la sarmalele de sărbători.

Puține știu însă că acesta este de mare ajutor și în curte. Concret, orezul este un ingredient perfect și pentru plante pentru că are în compoziție nutrienți precum: potasiu, fier, zinc, fosfor, magneziu, calciu și minerale esențiale pentru creșterea și dezvoltarea micilor noastre plante.

Nu trebuie să irosești multe boabe de orez pentru că poți să le folosești și pe cele pe care de obicei de arunci. Mai mult decât atât, bucătarii obișnuiesc să țină câteva căni de orez aruncate pe blatul unei tarte pentru ca aluatul să crească echilibrat. Poți utiliza orezul băgat anterior la cuptor care oricum nu va mai avea o textură potrivită la gătit.

Cum trebuie să procedezi?

De ce ai nevoie:

  • 1 cană de orez
  • 1 ½ cani de apa

Pas cu pas:

  1. Lasă orezul la înmuiat sau folosește orez deja utilizat (dar tare).
  2. Amestecă orezul cu mâinile curate în apă pentru a elibera puțin din amidon.
  3. Strecoară lichidul foarte bine.
  4. Udă plantele cu lichidul plin de vitamine.
  5. Pune câteva boabe de orez la rădăcina plantelor pentru ca dăunătorii să nu mai fie o problemă pentru tine.
  6. Nu uita să stropești de cel puțin o dată pe zi plantele cu lichidul fantastic.
  7. Încearcă să lași plantele să respire și să le faci spațiu între ele.
  8. Curăță florile de petale și frunze uscate sau de dăunători.
Urmăriți Playtech.ro și pe