Cu ce televiziune de top a semnat Florin Călinescu. Va face concurență celor la Pro TV cu noua emisiune (exclusiv)

Cu ce televiziune de top a semnat Florin Călinescu. Va face concurență celor la Pro TV cu noua emisiune (exclusiv)
Încă de la debutul primelor emisiuni PRO TV, Florin Călinescu a fost permanent în fața camerelor de luat vederi

Una din ele mai longevive prezențe pe micul ecran, încă din 1995, și-a anunțat plecarea din PRO TV. Florin Călinescu își anunța decizia de a renunța la colaborare pe rețelele de socializare, fără prea multe explicații. Au apărut și speculațiile, dar tot celebrul actor a revenit și a explicat decizia. Mai nou a explicat cu ce post tv a semnat și ce va face în viitorul apropiat.

Florin Călinescu fondator, moderator, jurat, la PRO TV

În urmă cu 26 de ani, exact de 1 Decembrie 1995, în spațiul media românesc apărea postul de televiziune care avea să schimbe fața spectrului media românesc. În spatele acestui proiect stătea Adrian Sârbu, considerat a fi un revoluționar în media românească. Alături de el s-au adunat celebrități ale momentului, printre aceștia, în calitate de fondator, și celebrul actor Florin Călinescu.

Încă de la debutul primelor emisiuni, Florin Călinescu a fost permanent în fața camerelor de luat vederi. De la emisiunile de matinal tv și până la concursurile produse de postul din Pache Propopopescu, Florin Călinescu a fost, pe rând, moderator, imaginea și omul cu ideile.

Tot aici a realizat și celebra emisiune „Chestiunea Zilei”, plecând de la un format deja de succes în alte țări. Cu teme de actualitate, autoironie și ironii fine la adresa guvernanților, „Chestiunea Zilei” și-a câștigat notorietatea în media românească.

Odată cu achiziția licenței pentru show-ul de talente „Românii au Talent”, Florin Călinescu a fost singura constantă a emisiunii, pe când ceilalți jurați s-au tot schimbat. După 26 de ani de la primul bună dimineața la matinalul Pro TV, Florin Călinescu a decis să se despartă de post.

Anunțul, făcut pe 18 iulie pe Facebook, a generat mii de comentarii, unele pro, altele contra. În același timp, au apărut și speculațiile pe marginea deciziei sale, dar tot el a explicat de ce și cum.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “.

Detalii ,mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, era anunțul postat de Florin Călinescu pe Facebook.

„Chestiunea Zilei” revine pe micul ecran la un nou post tv

După mai multe zile în care celebrul actor nu a mai dat niciun semn legat de decizia sa, Florin Călinescu a revenit în dorința de a face lumină. Redacția Impact.ro a aflat că celebrul moderator ar fi semnat cu cei de la Prima TV.

În același timp, aceleași surse spun că ar reveni pe micule cran cu producția, deja cunoscută, „Chestiunea Zilei”. În primă fază s-a speculat ideea că celebrul actor și-ar face propria televiziune, după ce a decis să plece pentru a treia oară din ograda PRO TV.

Proiectul având la bază rețeta de succes produsă de Jay Leno, din 1996 și până în 2000, „Chestiunea Zilei” a fost pe micile ecrane. După prima plecare din PRO TV, Florin Călinescu revine în 2004, reluând din nou producția.

Astăzi, conform surselor, Florin Călinescu este pe cale să revină pe micile ecrane. Cât despre ideea de a-și face televiziune, Florin Călinescu declara pe Facebook:

„Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant.

Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea, a precizat Călinescu într-o intervenție live, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI