Ce s-a ales de Gigel Frone de la Românii au talent. Pandemia i-a dat viața peste cap

Ce s-a ales de Gigel Frone de la Românii au talent. Pandemia i-a dat viața peste cap
Ce face, acum, Gigel Frone de la Romanii au talent

În 2012 i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent, care l-au propulsat direct în finala celui mai urmărit show de talente din țară. Cu ce se ocupă acum Gigel Frone, la 9 ani de când și-a făcut apariția la televizor. Pandemia i-a dat viața peste cap.

Ce face, acum, Gigel Frone de la Românii au talent

Gigel Frone a făcut istorie la emisiunea Românii au talent. După ce a ajuns în finala talent-showului de la PRO TV în anul 2012, faima cântărețului a mers pe o pantă descendentă.

Deși a găsit modalități prin care să câștige bani pentru a se putea întreține, Gigel Frone susține că viața lui s-a schimbat radical din momentul în care s-a mutat într-un hotel.

Artistul a declarat, pentru publicația Ciao, că pandemia de coronavirus i-a stricat ploile, anulându-i foarte multe din evenimentele pe care ar ti trebuit să le onoreze. Cât privește viața sa personală, Gigel Frone locuiește, momentan, într-un hotel din centrul Capitalei, unde plătește 130 lei pe noapte.

„Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri. Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești.

Dar pe lângă cântari, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film “Viață dublă” se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori.

Nu mai stau la hotelul de lângă gară. M-am mutat, plătesc 130 de lei pe noapte. Dar îmi convine că mi se face curat în cameră, mi se spală hainele, am baie proprie, tv, internet. Mai bine așa la hotel decât în chirie că nu știi când te dă afară. Aici am toate condițiile”, a declarat finalistul de la Românii au talent Gigel Frone, exclusiv pentru ciao.ro.

Gigel Frone, surpriză pentru Andi Moisescu de la Românii au talent

În ceea ce privește tariful pentru evenimentele la care se duce să-i încânte pe invitați, Gigel Frone spune că întotdeauna este deschis la negocieri. Mai mult de atât, cântărețul are de gând să-i facă o surpriză lui Andi Moisescu, în luna octombrie, cu ocazia zilei de naștere a juratului de la PRO TV.

„Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, cate ore vrea să-i cânt. La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde. Cânt cu vocea și chitara. Am aceeași chitară de ani buni, e foarte bună, trebuie să-i mai schimb niste corzi.

În afară de petreceri, mai merg pe la emisiuni, poate merg la PRO TV în octombrie, că e ziua lui Andi Moisescu și poate mă cheamă să-i cânt. Acum mă pregătesc să merg la emisiunea lui Bendeac”, a completat Gigel Frone pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI