Cu ce se ocupă soția lui Cabral Ibacka. Puțini știu din ce face bani Andreea

de: Andrei Simion
13 02. 2020

De ceva vreme, mai ales dacă ești fan al Andreei Ibaka, suntem convinși că ai putut observa vlogg-urile actriței pe pagina sa de internet. Dacă nu știai, Andreea, în afară de meseria de actriță și mamă, s-a decis să se apuce de design interior, și după cum chiar vedeta declară, îi place ceea ce face și face bine.

Cu ce se ocupă soția lui Cabral Ibacka

Andreea Ibacka se pare că și-a găsit menirea, în afară de cea de actriță de succes, și anume designer de interioare, astfel că s-a apucat de cursurile de specialitate și a ajuns să facă parte din marea familie Atelierele ILBAH. Ea urmează cursurile de design interior, sub îndrumarea trainerului arh. Miruna Ardelean. Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți la 7 ani de la nuntă și tot atâția de când apropiații îi întrebau constant când vor avea un copil. La momentul nașterii actrița a declarat că a dorit să nască pe cale naturală, dar sarcina ajunsese deja la 9 luni și jumătate, astfel că a încercat tot felul de metode.

Cu ce se ocupă soția lui Cabral Ibacka. Puțini știu din ce face bani Andreea

Puțini știu din ce face bani Andreea

De la acel moment Andreea a fost într-o perioadă a transformărilor, după ce a devenit mămică, pentru prima oară, cu aproape doi ani în urmă. Frumoasa blondină le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale cea mai recentă schimbare de look, Andreea Ibacka oferindu-le o surpriză tuturor. Soția lui Cabral și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că și-a schimbat look-ul, prilej cu care a postat și două fotografii, pentru a putea fi observate și diferențele, dar, așa cum vă spuneam și-a găsit și o nouă ocupație, în afară de aceea de mamă, despre care Cabral povestește că o face foarte bine.

Acum , încă în perioada de cursuri, Andreea încearcă sau mai bine zis experimentează cele învățate la ei în casă, și lucrurile pare că merg pe un făgaș bun, luând în calcul ca, pe viitor, să câștige bani frumoși din noua meserie.