Schimbare de look pentru soția lui Cabral! Cum arată acum Andreea Ibacka

Schimbare de look pentru soția lui Cabral! Cum arată acum Andreea Ibacka

Soția lui Cabral este într-o perioadă a transformărilor, după ce a devenit mămică, pentru prima oară, cu aproape un an în urmă. Frumoasa blondină le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale cea mai recentă schimbare de look, Andreea Ibacka oferindu-le o surpriză tuturor.

Soția lui Cabral și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că și-a schimbat look-ul, prilej cu care a postat și două fotografii, pentru a putea fi observate și diferențele. A fost vorba despre o nuanță de blond cenușiu pentru care a optat vedeta și care pare să fi fost pe placul multora dintre fanele vedetei. Asta deoarece Andreea Ibacka a primit numeroase complimente, în special de la doamnele și domnișoarele care sunt la curent cu activitatea ei din mediul online.

Schimbare de look pentru soția lui Cabral! Cum arată acum Andreea Ibacka
Andreea Ibacka și-a anunțat schimbarea de look pe rețelele sociale. Vedeta a apelat la o altă nuanță pentru podoaba capilară

Cea care de curând i-a dăruit vedetei de la PRO TV primul lor copil a fost observată și cu mai puțin machiaj, față de aparițiile ei din trecut. Mulți au remarcat că Andreea Ibacka radiază pur și simplu în prezent, iar chit că orarul de mămică e clar unul foarte încărcat și în cazul ei, tot își face timp pentru a arăta cât mai bine și se îngrijește în continuare.

Prezentatorul TV Cabral Ibacka şi Andreea, soţia sa, și-au botezat fetița pe data de 25 mai din acest. Micuța a primit numele de Namiko și a fost creștinată, iar momentul foarte fericit din viața părinților a fost marcat și printr-o petrecere. Noii părinți și-au dorit să se bucure împreună de familie și apropiați de botezul fetiței lor, iar fetița lor s-a născut pe data de 5 decembrie 2018. Ceea ce înseamnă că peste doar câteva zile va fi sărbătoare mare în casa prezentatorului de la Ce spun românii, pentru că micuța își va serba primul an din viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI