26 ian. 2021 | 09:30

Cu ce se ocupa nea Mărin, înainte să fie star TV la Antena 1

Monden
Cu ce se ocupa nea Mărin, înainte să fie star TV la Antena 1
Nea Mărin

Numele real a lui ‘Nea Mărin este Marian Barbu s-a născut pe data de 30 noiembrie 1958 și are vârsta de 61 de ani. El s-a născut în localitatea Conțești care se află în județul Teleorman. Are mulți admiratori însă nu toți știu cu ce se ocupa nea Marin înainte să fie vedetă de televiziune. Iată care este viața acestuia.

Cu ce se ocupa nea Marin înainte de a deveni vedetă TV

Viața vedetei de televiziune nea Marin este o enigmă pentru mulți dintre fanii săi. Aceștia îl cunosc doar din ipostaza de vedetă. El a devenit cunoscut deoarece a prezentat emisiunea “Poftiți pe la noi” de la Antena 1, unde juca rolul de coșmar al vedetelor.

Nea Marin are o viața la fel de interesantă precum și aparițiile acestuia televizate.

Cu ce se ocupa nea Mărin – studii

Nea Mărin a absolvit Școala Populară de Artă, secția coregrafie. Începuturile anilor 70 au fost cei mai dificili din viața lui deoarece a fost nevoit să muncească pentru a se întreține la liceul pe care îl urma în București.

Îi plăcea să danseze de mic copil. Pe când avea 15 anișori a devenit coregraful Ansamblului Faur din București. Era membru al echipei de dans ,,Călușarii din Costești”. Începuturile lui nea Mărin au fost modeste, însă viața lui este o reală poveste despre succes, reușind să ajungă un om de televiziune foarte respectat. În paralel el a urmat și dansul cel care l-a pasionat dintotdeauna.

Cu ce se ocupa nea Mărin – viața de familie

Nea Mărin are o familie. El este căsătorit cu soția sa pe nume Mărioara, de peste 40 de ani. Ei au prietenit 5 ani, după care a cerut-o de nevastă. Cununia civilă au făcut-o cu 4 invitați, însă și-au luat revanșa la nuntă, unde au avut 400 de invitați. Nea Mărin a povestit despre frumosul eveniment:
 „ Am avut nuntă tradițională, cu voalul miresei, bărbieritul mirelui. Totul a fost tradițional, mai puțin costumul popular pentru că acum 35 de ani nu mai erau în sat”.

Cu ce se ocupa nea Mărin – copii

Nea Mărin și soția lui au împreună două fete, de care sunt extrem de mândri. Cea mai mare se numește Dana și are vârsta de 38 de ani, iar cea de-a doua poartă numele de Larisa și are vârsta de 32 de ani. Aceasta din urmă se pare că îi calcă pe urme tatălui său. Ea a absolvit facultatea de Studii Economice și masteratul în Etnologie și Folclor. Ea este profesor de dans popular.

Nea Mărin este și bunic și încă unul foarte fericit. Fiica cea mare i-a dăruit doi nepoți:

  •  Ana Maria – 11 ani
  • Darius Andrei – 12 ani

Cu ce se ocupa nea Mărin – carieră

Apogeul în cariera lui nea Mărin a fost atins atunci când a devenit unul dintre cei mai buni coregrafi de dansuri populare de la noi din țară. În carieră l-au propulsat numeroasele premii pe care le-a câștigat alături de ,,Călușarii din Costești”.

Nea Mărin a lucrat cu numeroase vedete și s-a lansat în televiziune. El a colaborat cu posturile de televiziune Antena 1 și Pro TV. Pentru el a fost ușor să se adapteze deoarece este o fire plină de energie și umor.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Singurul loc din România unde poți sta în hamac la 200 de metri altitudine, între stânci
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro