Cu ce se ocupă iubitul-șofer al lui Teo Trandafir când vedeta e la Kanal D. Imaginile necenzurate cu bărbatul (EXCLUSIV)

Cu ce se ocupă iubitul-șofer al lui Teo Trandafir când vedeta e la Kanal D. Imaginile necenzurate cu bărbatul (EXCLUSIV)
Cu ce se ocupa iubitul-sofer al lui Teo Trandafir cand vedeta e la Kanal D

Fire discretă, Teo Trandafir a preferat întotdeauna să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, paparazzi impact.ro au surprins imagini cu bărbatul care i-a furat inima celebrei prezentatoare TV. Cu ce se ocupă iubitul-șofer al lui Teo Trandafir când vedeta e la Kanal D.

Cu ce se ocupă iubitul-șofer al lui Teo Trandafir când vedeta e la Kanal D

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Deși a declarat, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, că nu se gândește, momentan, să se mai căsătorească a treia oară, vedeta a mărturisit că în viața ei întotdeauna a existat o prezență masculină importantă, chiar dacă nu a vorbit despre acest lucru. Se pare că bărbatul care o face să zâmbească pe Teo Trandafir și în preajma căruia se simte iubită este chiar șoferul vedetei.

Recent, paparazzi impact.ro l-au surprins pe partenerul prezentatoarei TV pe străzile din Capitală. Ce face șoferul lui Teo Trandafir atunci când are puțin timp liber? În orele în care nu are ce face, cât timp Teo Trandafir este ocupată cu emisiunea sa de la Kanal D, iubitul ei umblă prin magazine. Ultima dată, acesta a fost văzut ieșind dintr-un Selgros, de unde a achiziționat câteva covorașe pentru mașina partenerei sale.

Ce caută Teo Trandafir la bărbatul de lângă ea

Cu ce se ocupă iubitul-șofer al lui Teo Trandafir. Cu ceva timp în urmă, povestea lui Teo Trandafir cu iubitul ei șofer a fost expusă presei. Vedeta de la Kanal D a insistat să-i transmită un mesaj persoanei care a vorbit despre viața ei privată. De asemenea, Teo Trandafir a explicat care sunt lucrurile pe care le caută la un bărbat și a explicat de ce nu au funcționat căsniciile sale anterioare. Blondina s-a autocaracterizat ca fiind un lup singuratic care iubește libertatea și nu poate tolera niciun fel de autoritate.

„Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine. Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează. Trebuie să fiu într-o relație în care să nu fiu constrânsă. Nu suport niciun fel de autoritate”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI