Cu ce se ocupă fostul câștigător de la Românii au talent. Ce a decis să facă cu banii (exclusiv)

Cu ce se ocupă fostul câștigător de la Românii au talent. Ce a decis să facă cu banii (exclusiv)
Cu ce se ocupa fostul castigator de la Romanii au talent. Ce a decis sa faca cu banii

Cristian Leana a uimit o țară întreagă cu abilitățile sale ieșite din comun. Supranumit “Mister Puzzle” de România, tânărul a reușit o performanță greu de egalat. A rezolvat Cubul Rubik în doar câteva secunde, cu o singură mână și legat la ochi. Jurații de la “Românii au Talent” au rămas impresionați de ce poate să facă bărbatul, pe care l-au desemnat, într-un final, marele câștigător al concursului de la PRO TV.

În ce a investit banii câștigați la “Românii au Talent”

Cu banii obținuți din concurs, Cristian Leana a decis să investească o parte din bani într-o casă, după ce cam toată viața a locuit cu chirie.

“Cu banii aceia (n.r – 25.000 de euro) mi-am luat o casă, la vreo 40 de kilometri de Bucureşti. Am mai pus vreo 10.000 şi mi-am luat casa, acum câţiva ani. Trebuia să mă şi căsătoresc, mi-am adus şi părinţii, care au avut mereu grijă de mine, aşa că aveam nevoie mare de o casă”, a dezvăluit recent fostul câștigător de la „Românii au talent” reporterilor Impact.

Între timp, tânărul s-a hotărât să bage bani în niște animăluțe pe care să le îngrijească.

“Ne dorim să ne cumpăram niște animale pe lângă casă. De exemplu m-am gândit la niște păsări, ca de exemplu găini, curci. Îmi doresc să avem de toate pe lângă casă. Nu se compară cu statul la bloc, aici este aer curat, putem să ieșim prin curte, să stăm la umbra unui copac, să ne relaxăm. Aici este altceva, altă viață. Este frumos, este aer curat, ne place tuturor”, a declarat Cristian Leana pentru Impact.

Cristian Leana s-a căsătorit

Fostul câștigător de la „Românii au talent” este acum foarte fericit și împlinit. Pe lângă norocul survenit în urma participării la concursul de talente de la PRO TV, Cristian și-a găsit și marea iubire.

“M-am însurat și suntem tare fericiți și bine împreună. Momentan nu avem în plan să devenim părinți, însă vrem asta pe viitor. Visăm la o familie numeroasă și frumoasă, aș minți dacă aș spune nu. În momentul de față altele îmi sunt prioritățile. Trebuie să ne realizăm profesional, soția mai are încă un an și termină facultatea. Mai este de muncă!”, a mai spus Cristian Leana.

Cristian Leana are în palmares 100 de portrete făcute din 720 de cuburi Rubik

Tânărul este foarte pasionat de cuburile Rubik. Are acasă nu mai puțin de 720 de astfel de cuburi, cu care realizează diverse portrete. Unele înfățișează personalități din România sau internaționale: Gheorghe Hagi, Cristina Neagu, Simona Halep etc. Cel mai recent portret din cuburi Rubik este al arhiepiscopului Tomisului, Teodosie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI