Ce tarif are Andra la cântări, de fapt. Soția lui Cătălin Măruță face zeci de euro, per minut

Ce tarif are Andra la cântări, de fapt. Soția lui Cătălin Măruță face zeci de euro, per minut
Ce tarif are Andra la cantari, de fapt. Sotia lui Catalin Maruta face zeci de euro, per minut

Andra Măruță știe să facă bani serioși din muzică. O recomandă vocea și talentul. Însă, puțină lume știe ce sume colosale încasează artista pe lună din cântări. Un om de rând ajunge să câștige acești bani într-o viață, însă nu și Andra, care face zeci de euro per minut.

Cu o voce puternică și mult talent, Andra s-a făcut remarcată rapid în showbiz-ul românesc. A scos hit după hit, iar acum se poate mândri cu o avere uriașă din cântări și concerte. Puține artiste se pot mândri cu un asemenea succes financiar.

Câți bani face Andra pe lună

Nu este nuntă sau petrecere la care să nu fie invitată Andra să cânte. Pentru că știe să facă spectacol adevărat oriunde merge, cântăreața este foarte solicitată, în ciuda sumelor colosale pe care artista le cere. Ajunge să câștige bani frumoși într-un singur minut!

Soția lui Cătălin Măruță are evenimente atât în țară, cât și în străinătate. Cu un repertoriu bogat, ce conține atât muzică ușoară, cât și populară, nu este de mirare de ce Andra este unul dintre cei mai ceruți artiști români la concerte și evenimente.

Frumoasa cântăreață ajunge să câștige sume colosale din aceste cântări. Potrivit unor surse din industria muzicală, tarifele impuse de artistă ajung și la 6000 de euro. La un calcul rapid, reiese că Andra câștigă 50 de euro per minut, pentru un concert de două ore. În bani românești înseamnă aproximativ 300 de lei/minut.

Pe lângă încasările din concerte și evenimente, Andra are un salariu uriaș la PRO TV, unde este jurat în show-ul ”Românii au talent”. Aceasta ia nu mai puțin de 10.000 de euro pe lună! Unde mai pui că frumoasa artista mai încasează bani și din contracte de imagine și reclame pentru diverse branduri cunoscute. Astfel, veniturile vedetei cresc considerabil de la lună la lună.

Cât câștigă Cătălin Măruță, soțul Andrei

Nici Cătălin Măruță nu stă prost la capitolul finanțe. Pentru emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, Cătălin Măruță încasează un salariu uriaș. Trustul PRO îi oferă prezentatorului TV nu mai puțin de 15.000 de euro lunar pentru „La Măruță. La acest venit se adaugă evenimentele private pe care le prezintă și podcast-ul de pe Youtube. Cătălin Măruță ar lua în jur de 2000 de euro din evenimentele la care este invitat.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, spunea Andra mai demult.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI