Fostul concurent de la Românii Au Talent care vrea să devină preot: ”Merg la slujba de duminică și cânt în strană” (exclusiv)

Fostul concurent de la Românii Au Talent care vrea să devină preot: ”Merg la slujba de duminică și cânt în strană” (exclusiv)
Fostul concurent de la Romanii Au Talent care vrea sa devina preot

Cine este concurentul de la Românii au Talent care se gândește să studieze Teologia și să se facă om al Bisericii. A câștigat 25.000 de euro la PRO TV, a uimit o țară întreagă cu talentul său, și-a cumpărat casă și acum e pregătit să devină preot. Despre cine este vorba.

Fostul concurent de la Românii Au Talent care vrea să devină preot

Cristian Leana, supranumit Mister Puzzle de la Românii au Talent are planuri serioase pentru viitor. Fostul concurent al celui mai popular show de talente din România a devenit celebru după ce a rezolvat un cub rubik cu o singură mână și legat la ochi în doar opt secunde. Mister Puzzle se gândește serios să se facă preot și vrea să dea la Teologie.

„Duminica, stau la toată liturghia de circa două ore, și cânt în strană. Așa a încoțit în mintea mea acest gând. Totul a venit normal, ca să zic aşa. Am început să merg la biserică, mai întâi mai rar, apoi constant. Merg la biserică duminică de duminică, stau la toată liturghia de circa două ore, ba chiar mai şi cânt în strană. Aşa a încolţit în mintea mea acest gând.

E nevoie de timp să te pregăteşti pentru admiterea la o asemenea facultate. Pentru cineva care a trecut prin , prin ingineria sistemelor, adică prin lumea exactă a cifrelor, nu e chiar uşor să faci trecerea la o facultate care pune accentul pe muzică şi pe istorie, adică exact opusul ştiinţelor de care erai îndrăgostit până mai ieri. Dar, de îndată ce-mi voi găsi timp, asta voi face”, a declarat Cristian Leana pentru impact.ro

Și-a cumpărat casă cu banii de la Românii au Talent

Tânărul Mister Puzzle a povestit că participarea de la Românii au Talent a fost cea mai tare experiență din viața lui de până acum, una pe care nu o va uita niciodată. Cristian Leana a câștigat un premiu în valoare de 25.000 de euro, cu ajutorul căruia a reușit să-şi cumpere o casă în Judeţul Ialomiţa:

Cu banii aceia mi-am luat o casă, la vreo 40 de kilometri de Bucureşti. Am mai pus vreo 10.000 şi mi-am luat casa, acum câţiva ani. Trebuia să mă şi căsătoresc, mi-am adus şi părinţii, care au avut mereu grijă de mine, aşa că aveam nevoie mare de o casă, mai spune acelaşi Leana.

Mister Puzzle are o colecție de 720 de cuburi Rubik, cu ajutorul cărora realizează portretele unor figuri celebre din societatea românească sau internaţională.

Printre cele 100 de portrete realizate deja se numără cele ale unor nume cunoscute, precum Gheorghe Hagi, Gigi Becali, Mircea Radu, Teo Trandafir, Viorica Dăncilă, Cristina Neagu, Dan Negru, Simona Halep. Cel mai recent este portretul arhiepiscopului Tomisului, Teodosie. Acestuia i-ar putea urma portretul călugărului Arsenie Boca, cel care ar putea fi canonizat foarte curând de Biserica Ortodoxă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI