Cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu, în Finlanda. Artista a făcut anunțul extrem de mândră

Cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu, în Finlanda. Artista a făcut anunțul extrem de mândră
Cantareata e tare mandra de ea

Narcisa Suciu a dispărut de mulți ani din spațiul public. Vedeta locuiește de aproximativ 10 ani în Finlanda, alături de soțul ei, Veikko Miettinen.

Cum arată fiica Narcisei Suciu

Cei doi au locuit mult timp și cu fiica Narcisei, Daria Crăciun. Totuși, tânăra a decis să plece pe propriul drum.

Daria Crăciun are 23 de ani, este studentă, dar în același timp lucrează pentru a își câștiga propriii bani.

Cântăreața s-a mândrit mereu cu fiica ei, Daria. Narcisa Suciu a suferit mult când fiica ei s-a mutat de acasă. Ea a rămas în Finlanda, dar este la o distanță de 500 de kilometri. În urmă cu trei ani, Daria a fost admisă la o facultate de arte plastice.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu, acum trei ani.

Tânăra a lucrat într-o librărie, în plină pandemie

În plus, Daria Crăciun a avut în 2019 o expoziție la un centru cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki.

Tânăra trăiește acum în Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei.

Anul trecut, Narcisa Suciu povestea că nu este mulțumită de felul în care guvernul din Finlanda a gestionat pandemia. Fiica ei lucra, pe atunci, într-o librărie și a fost nevoită să meargă la serviciu.

„Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă.

Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic”, a declarat Narcisa Suciu acum un an de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI